Niklas Bendtner
AP/Terje Petersen
Niklas Bendtner

AP/Terje Petersen

Niklas Bendtner, Foto: AP/Terje Petersen

Popularni "Lord" pominjao se ovog leta kao moguće pojačanje Partizana, ali od toga nije bilo ništa. Sada se uključio uživo u program "BBC-a" i otkrio tajne o Andrei Pirlu i Đanluiđiju Bufonu, sa kojim je delio svlačionicu u Juventusu.

- Sećam se da u Juventusu nisam mogao da pronađem saigrače i to mi je stvarno bilo pomalo čudno. Gde su svi? To je moj prvi dan, a nema nikoga. I onda sam ih pronašao. Njih desetak, 12-ak u kupatilu... Opušteno ćaskaju, uživaju u društvu, piju kaficu, zapalili cigare... Bilo je to nešto nezamislivo, ali sam odmah pomislio da sam došao u klub u kom ću zaista uživati - ispričao je Niklas, pa oktrio ko su bili najokoreliji pušaci u torisnkom klubu:

- Đanluiđi Bufon i Andrea Pirlo su redovno ispijali kafe i pušili, ali ko bi mogao bilo šta da im prigovori zbog toga? Kada vidiš njihove karijere i kakvi su to profeisonalci, to mi je baš otvorilo oči. Zbog profesionalizma koja su se pokazivali na terenu i zbog drugarstva koje je vladalo u svlačionici niko im ništa nije zamerao!

PROČITAJTE JOŠ: