Savo Milošević
Instagram/partizanbelgrade
Savo Milošević

Instagram/partizanbelgrade

Savo Milošević, Foto: Instagram/partizanbelgrade

Fudbaleri Partizana nisu do kraja odigrali prvu pripremnu utakmicu u Beleku. Utakmica je prekinuta dva minuta pre kraja jer je šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević odlučio da povuče svoju ekipu sa terena. Iz tabora crno-belih su se na taj korak odlučili jer su bili nezadovoljni jer sudija nije dosudio penal posle starta nad Stanojlovićem.

To je iznerviralo trenera crno-belih Sava Miloševića koji je upao na teren i naredio ekipi da pođe u hotel. U tom trenutku Partizan je vodio 1:0 golom Nemanje Jovića.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Šef Milošević o razlozima povlačenja ekipe sa terena pred kraj utakmice.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Jan 22, 2020 at 3:01am PST

"Iznervirao me amaterski nivo suđenja. Mi smo izašli da igramo prijateljsku, ja sam to stalno ponavljao, ali u poslednjih 15 minuta smo shvatili da ne možemo da igramo prijateljsku pošto je protivnik igrao tako je kako je igrao. Onda smo shvatili da ipak igramo takmičarsku tj. profesionalnu utakmicu, a kada se igra profesionalna, onda svi akteri na terenu moraju da budu profesionalni, a ovo je nivo koji nije ni amaterski kada govorimo o suđenju. Doći ćemo do toga da se povrede igrači, a nama to ne treba. Ne znam kome je to potrebno da se povrede tri ili četiri igrača na prijateljskoj utakmici. Da smo odgovorili nekim startovima, došlo bi do tuče", između ostalog je rekao Savo Milošević nakon meča.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Vujačić, Urošević, Šćekić, L. Pavlović, Lakčević, F. Stevanović, Arambašić, Ivanović. U nastavku su igrali još Popović, Jović, Čolić, Stanojlović, Brežančić, Knežević i Škrbić.