Emilijano Sala
AP
Emilijano Sala

AP

Emilijano Sala, Foto: AP

Nedavno je internetom počela kružiti fotografija tela preminulog fudbalera Emiliana Sale, a sada se zna i ko je objavio fotografiju.

Pročitajte još:

NOVI "RAJKO MITIĆ" Procureo snimak rekonsturkcije stadiona Crvene zvezde! (VIDEO)

PADA SVETSKI REKORD David de Hea na pragu neverovatnog transfera!

LEGENDA SE VRAĆA NA OLD TRAFORD Rio Ferdinad ponovo u Junajtedu, samo još Vidić nedostaje za ujedinjenje slavnog tandema! (FOTO)

Britanska policija objavila je da je uhapsila 62-godišnjeg muškarca i 48-godišnju ženu iz Korshema i zamolila sve da prestanu deliti navedenu fotografiju.

- Svesni smo i zgroženi da je neko podelio fotografiju Emiliana Sale na društvenim mrežama. Porodica Sala prolazi kroz teško razdoblje i ne trebaju trpeti dodatnu bol koju će ovaj sramotan čin sigurno uzrokovati. Istražujemo ovaj incident kako bismo otkrili ko je odgovoran za fotografiju i deljenje iste na društvenim mrežama - poručili su iz policije.

- Pozivamo ljude da prestanu deliti fotografiju. To uzrokuje daljnje nevolje njegovoj porodici i prijateljima.

Podsetimo, Sala je tragično preminuo nakon avionske nesreće 21. januara na ruti Nant – Kardif. Nakon dvonedeljne privatno finansirane istrage njegovo bežitovno telo pronađeno je u olupini smrskanog aviona u Engleskom kanalu. Obdukcijom je utvrđeno kako je umro zbog teških povreda glave.