Belgija
EPA/Ronald Wittek
Aleksandar Mitrović

Profimedia.rs

Aleksandar Mitrović, Foto: Profimedia.rs

Nova velika afera trese belgijski fudbal. Policija je uhapsila dvojicu muškaraca zbog malverzacija prilikom transfera igrača. Među sumnjivim transferima je i onaj našeg Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl za 18.500.000 evra 2015. godine. Mitrović prema dostupnim informacijama nije ni pod kakvom istragom već menadžeri i klubovi koji su “zaobilazili” propise.

Napadač Sitija održao lekciju tzv. Kosovu i napravio potez o kojem priča svet (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:02 Napadač Mančester sitija privukao je pažnju na terenu, ali i van njega. Foto: AP Photo/Adam Davy Reprezentacija Engleske savladala je tzv. Kosovo u okviru kvalifikacija za EURO 2020. godine, a u prvom planu bili su Rahim Sterling i Džejdon Sančo.

U akciji su uhapšeni Kristof Enrote i njegova desna ruka Kristof Šenio. Enrote je uhapšen u Monaku, a Šenio u Liježu. Inspektori su upali u njihove kancelarije u Londonu.

- Reč je operacijama u vezi sa pranjem novca i korupciji prilikom transfera igrača - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Reprezentacije tzv. Kosova kao kod kuće u kolevci fudbala! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 23:45 Engleska je slavila sa 5:3. Navijači tzv. Kosova, Foto: Printscreen Twitter / Telegraph Engleska to ne pamti - oko 20 hiljada navijača reprezentacije tzv. Kosova se skupilo u Sautemptonu, a njih 15-ak hiljada bodrilo je nacionalni tim na "Sent Meri" stadionu u derbiju neporaženih timova grupe A kvalifikacija za EURO 2020.

Inače, kad je Mitrović prelazio iz Brisela u Njukasl belgijski mediji su pisali da transfer završavaju čuveni “superagenti”, dobro poznati i nama u Srbiji, Pini Zahavi i Fali Ramadani, ali se imena njih dvojice za sada ne pominju u ovoj istrazi.

Neverovatni Ronaldo sa ČETIRI gola RAZNEO Litvaniju, Češka deklasirala Crnu Goru, pobede Francuske, Engleske... (VIDEO)

AUTOR: b92-Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 23:06 Sjajno veče portugalskog predatora! Srbija - Portugal, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Fudbaleri Portugala ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju Litvaniji i dodatno udaljili Srbiju od Evropskog prvenstva. Portugal je Litvaniju pobedio prvi put u ovim kvalifikacijama, rezultatom 4:1.

Tužilaštvo uostalom nije potvrdilo ni koji se transferi istražuju, ali je agencija Frans Pres uspela da dobije potvrdu samo za Mitrovićev slučaj. Belgijski Nijuzblad tvrdi da su pod lupom i transferi Jurija Tilemansa, Leandera Dendonkera, pa i Romelua Lukakua pošto je Enrotea, inače sina nekadašnjeg reprezentativca Belgije Rožea Enrotea, optužio njegov nekadašnji saradnik, inače trener Peter Smets.

Reprezentacija tzv. Kosova dala Englezima gol u 34. sekundi! NEVEROVATANA GLUPOST odbrane domaćina! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 21:49 Trenutno na poluvremenu reprezentacija Engleske vodi sa 5:1. Gol tzv. Kosova, Foto: Printscreen Twitter / Kosovan Fo Fudbaleri Engleske i Fudbalskog saveza Kosova igraju u Londonu derbi grupe A u kvalifikacijama za EURO 2020. Uoči ovog kola Engleska je bila prva sa devet bodova iz četiri utakmice, tvz.

"Nikad nisam krao od fudbalera”, branio se prošlog oktobra Enrote, koga je Smets optužio da je igrače zakinuo za milione evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Klupske prostorije Anderlehta, pa i Fudbalskog saveza Belgije, odavno su pretresane.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!