Navijači u Bernu
Foto: ALO!/D.J.Bužić
Devojke iz Ciriha

Foto: ALO!/D.J.Bužić

Devojke iz Ciriha, Foto: Foto: ALO!/D.J.Bužić

* Jang Bojs i Crvena zvezda igraju prvi meč plej ofa Lige šampiona

* Revanš se igra za šest dana posle prve odigrane utakmice

* Ukoliko elminišu Jang Bojs, ekipa iz Beograda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona

Bern je ceo crveno - beo. Kolone navijača prisižu na zborno mesto. Sve to sa strane nadgleda policija koja se nalazi na svakom ćošku. Borbena vozila su još u garaži, čuvari reda su dobili naredbu da iz senke nadgledaju dešavanja na ulicama.

Navijači su odlučili da se na ovaj način zabave pred odlazak na stadion!

AUTOR: Alo. rs/ Dragutin J. Bužić iz Berna DATUM I VREME: 21.08.2019. 16:40 Prva utakmica poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona Jang Bojs - Crvena zvezda igra se od 21 sat.

Dobronamerno su raspoloženi, ali spremni za akciju. Nadamo se da će imati lagan dan. Zasad sve protiče mirno. Zvanično okupljanje "delija" na Bundes placu počelo je u 17 časova, ali je već sat vremena pre bilo prisutno stotinak pristalica crveno - belih. 

Normalno je da ovakav meč izaziva veliku pažnju tamošnjih medija, pa ne čudi što su novine i portali u Švajcarskoj izdvojili veliki prostor za Crvenu zvezdu kako bi predstavili svojim čitaocima rivala Jang Bojsa. 

PROČITAJTE JOŠ:

Prva utakmica poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona Jang Bojs - Crvena zvezda igra se od 21 sat, a revanš je na programu narednog utorka u Beogradu. 

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!