Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Olimpijakos

Alo Vladimir Markovic

Crvena zvezda - Olimpijakos, Foto: Alo Vladimir Markovic

Sportski direktor FK Trepča Bojan Jakšić izjavio je da je i dalje neizvesno da li će biti odigrana utakmica između ovog kluba i Crvene zvezde (sreda, 14 časova).

Prema najskorijim informacijama, čelnici FS tzv. Kosova i na dan utakmice ne odustaju od zahteva koji su predali policiji, a to je da spreči ulazak Zvezdine delegacije na sever KiM.

- Mi smo se, kao klub, u ponedeljak obratili kosovskoj policijskoj službi sa zahtevom da upravo oni obezbeđuju ovu utakmicu. To je jedino što je zvanično i mi na taj zahtev odgovor nismo dobili. Ostalo smo saznali iz medija, nemamo više zvaničnih informacija - potvrdio je Jakšić isto što je pričao i dan ranije, u razgovoru za RTS.

PROČITAJTE JOŠ:

Na administrativnom prelazu Jarinje će se znati da li će crveno-belima uopšte biti omogućeno da uđu na teritoriju Kosova i Metohije, a zabrana i dalje postoji.

- Ne mogu tačno da vam kažem, oko 11 sati ću biti na tom prelazu i po toj satnici koja je ranije dogovorena. Stvarno ne znam kako će reagovati policija. Ono što smo saznali iz medija jeste da ta zabrana koja stoji na prelazu još nije povučena.

Crvena zvezda

Alo Marko Metlas

Crvena zvezda, Foto: Alo Marko Metlas

I ranije je generalni sekretar Fudbalskog saveza tzv. Kosova Erold Salihu govorio da crveno-beli neće dobiti dozvolu za ulazak u zemlju.

- Mi nikada nećemo dati takvo odobrenje. Uvek ćemo dozvoliti da dođu Zvezda i Partizan ili ko god, ali samo za prijateljske utakmice i utakmice humanitarnog karaktera. Zvanične utakmice ne može biti. Fudbalska federacija Kosova nije policija da to spreči. Obavestili smo policiju, FIFA i UEFA.

Čuveni srpski sudija u policiji, doživeo TEŠKO UZNEMIRAVANJE!

AUTOR: TV Pink/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 09.10.2019. 09:05 - 09.10.2019. 09:15 Istraga je u toku. Miroslav Radoman , Foto: Marko Metlaš Bivši fudbalski sudija i bivši predsednik Sudijske komisije FSS Miroslav Radoman prijavio je da ga je nepoznata osoba više puta zvala i uznemiravala preko mobilnog telefona i pretila navodno zbog njegovih komentara koje je u medijima davao povodom utakmice Napredak - Crvena zvezda.

Podsetimo, ekspedicija Zvezde treba malo pre 11 časova da krene iz Novog Pazara odakle će krenuti put Kosovske Mitrovice, ostaje da se vidi kako će se raspetljati čitava napeta situacija.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!