Kristijano Ronaldo
AP/Alessandro Di Marco
Kristijano Ronaldo

AP/Alessandro Di Marco

Kristijano Ronaldo, Foto: AP/Alessandro Di Marco

Niko nije iznad zakona, pa ni Kristijano Ronaldo. Najbolji fudbaler Juventusa prekršio je protokol o merama zaštite protiv virusa COVID-19 zbog čega je Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv njega. Informaciju je potvrdio ministar za omladinu i sport u Vladi Italije Vinćenco Spadafora, koji je prethodnih desetak dana imao polemike sa poznatim fudbalerom.

– Kristijano Ronaldo nije poštovao protkol. Zbog toga je pokrenuta istraga pred Saveznim tužilaštvom kako bi se to dokazalo. Virus nas je sve zatekao i u ovakvim slučajevima nema izuzetaka, pre svega što se svi ljudi trude da poštuju protokol što je više moguće – rekao je Spadafora dodajući da je jedino rešenje ostati kod kuće.

Portugalac je napustio karantin tokom reprezentativne pauze, kad je dobio pozitivne rezultate posle testiranja na koronu i vratio se u Italiju privatnim avionom iako to po sadašnjim pravilima nije smeo. Ronaldo je već nepune dve nedelje van terena, neće igrati ni u sredu protiv Barselone, a neizvestan je i za naredno kolo Serije A.

PROČITAJTE JOŠ: