Feliks Brih
AP
Feliks Brih

AP

Feliks Brih, Foto: AP

Iako ga mnogi smatraju jednim od najboljih sudija, sve više je onih kojima se zamerio. Nismo zaboravili kako je pokrao reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu, ne svirajući penal posle starta dvojice Švajcaraca na Aleksandra Mitrovića, a sinoć se zamerio igračima Liverpula!

Brih nije svirao faul nad Maneom koji je prethodio još golu Reala.

Ekipa Jirgena Klopa poražena je na meču četvrtfinala Lige šampiona rezultatom 1:3, a on je bio jako razočaran suđenjem:

- Ta situacija s Maneom... Moram reći da ne razumem šta je sudija radio večeras. Bio je to čist prekršaj na Maneu, a sudija se prema njemu poneo kao da stalno simulira. Svaki sledeći put kad bi Mane pao, sudija nije hteo ništa da dosudi. To nije pravedno. I rekao sam mu posle utakmice da nije bio pravedan.

Nastavio je Klop u dahu: 

- Nije nam sudija izgubio utakmicu, već mi nismo bili dovoljno dobri za bolji rezultat. Ako želite u polufinale, onda taj plasman morate i da zaradite. Mi smo ovaj put bili loši, nismo igrali dovoljno dobri da bismo stvorili Realu probleme. Bilo je ovo prelako za njih. Jedina dobra stvar pored našeg gola je činjenica da je ovo samo prva utakmica. Nismo ništa više zaslužili od ovog rezultata. Ipak, imamo još šanse za prolazak! - optimističan je menadžer Liverpula. 

Komentari (1)

Djoka

07.04.2021 16:06

Može on da sudi kako i šta hoće. Ima dobru zaledjinu u UEFI i baš ga briga.