Isaija Pantić sa Florentinom Perezom
Youtube/Danas Conference Center
Isaija Pantić sa Florentinom Perezom

Youtube/Danas Conference Center

Isaija Pantić sa Florentinom Perezom, Foto: Youtube/Danas Conference Center

Isaija Pantić je preminuo u nedelju popodne, a Real Madrid je tim povodom pripremio prisećanje na svog malog navijača i emitovao ga na klupskoj televiziji.

Isaijin otac, poznati Partizanov novinar Željko Pantić objavio je video snimak sa Real Madrid TV-a u kom se vidi koliko Isaija emotivno doživljava neke od momenata sa utakmica Reala.

- Kraljevski klub juče je (ponedeljak) emitovao posebni omaž Isaiji Pantiću na Real Madrid TV i predstavnici kluba biće sutra na centralnoj komemoraciji da polože venac Real Madrida kao poslednju počast Real Madrida našem Isaiji... Hvala od srca! Hala Madrid - napisao je Pantić.

Na snimku, Željko je snimao svog sina tokom finala Lige šampiona, maja 2014. godine protiv Atletiko Madrida i njegovu radost kada je Serhio Ramos glavom u nadoknadi postigao gol za izjednačenje.

Isaija je taj pogodak ispratio skačući od sreće, a Real će pola sata kasnije kroz nadoknadu stići do titule prvaka Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

U godinama koje su usledile, Isaiji je otkriven tumor na mozgu, ali je u jeku borbe sa njim, sin Partizanovog novinara uspeo da ispuni jedan od svojih snova i na Santjago Bernabeu upozna neke od svojih idola.

Prethodno je dobio i dres od predsednika Reala Florentina Pereza sa svojim prezimenom na leđima.

BONUS VIDEO: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana