Poketino, Zvezda
EPA
Poketino, Zvezda

EPA

Poketino, Zvezda, Foto: EPA

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino priznao je da poraz Liverpula od Crvene zvezde upozorenje za njegov tim i apostrofirao veliku podršku sa tribina koju imaju Izabranici Vladana Milojevića.

PROČITAJTE JOŠ:

"Za svaki tim je bolje kada igra na svom terenu. Znamo da će atmosfera biti paklena, čuli smo puno o njoj... Videli smo kako je Liverpul izgubio u Beogradu, poštujemo Zvezdu, pokazaćemo to, ali uradicemo sve da pobedimo. Biće velika borba", rekao je Poketino na konferenciji za novinare u Beogradu.

Londonski tim nije u pravoj formi ove sezone, pa se tako spekuliše o mogućem odlasku Poketina.

"Nadam se da ovo nije kraj ere. Imam još tri godine ugovor i očekujem da ga odslužim".

U prestonicu Srbije Totenhem je došao oslabljen za nekoliko igrača zbog povreda Uga Ljorisa i Erika Lamele, a nisu tu ni Jan Vertongen, Serž Orije i Heri Vinks.

Ipak, Argentinac nije želeo da potvrdi da na njih za ovaj meč ne računa.

"Imamo dug roster, mnogi mogu da igraju", optimista je Poketino da će nadoknaditi njihov izostanak.

Za razliku od pomenute petorice u konkurenciji je Hjeon Min Son i to posle emotivnog sloma jer je slomio nogu Andreu Gomešu.

"Svi igrači iz Totenhema žale zbog toga. Drago mi je da je operacija prošla dobro, Gomešu šaljemo najbolje želje i nadamo se da će se sve biti ubredu. Son je u redu, bilo je dosta emocija... Oseća se OK i u formi je", zaključio je on.

Meč 4. kola Lige šampiona između fudbalera Crvene zvezde i Totenhema zakazana je za sutra od 21 sat.

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!