Poketino
(AP Photo/Ian Walton)
Poketino

(AP Photo/Ian Walton)

Poketino, Foto: (AP Photo/Ian Walton)

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Crvenu zvezdu, a trener domaćina je dao ohrabrujuću izjavu za sve pristalice Crveno-belih! 

PROČITAJTE JOŠ:

Domaći tim je bio u dubokoj krizi pre utakmice sa Zvezdom, a trener Totenhema, Maurisio Poketino je objasnio šta se to dešavalo u njegovom timu:

"Premijer liga je jedno, a drugo Liga šampiona. Naravno, mi smo sedmi u PL, a drugi ovde. Nismo dobro krenuli kao što smo očekivali, ali nam je bitno da izgradimo samopouzdanje. Radili smo mnogo naporno, sa mnogo posvećenosti i naravno da je ovakav nastup bitan za nas i tri boda za to samopouzdanje" - rekao je Poketino za televiziju "Arenusport".

Potom se osvrnuo na početak utakmice:

"Tih prvih petnaestak minuta je uvek ključno, bilo je teško za Zvezdu da se vrati i igra posle 2:0. Takve stvari se dešavaju. U nekim utakmicama ne primite gol rano, Zvezda je dobar tim i ima dobrog trener i štab naravno. Svaki tim u grupi ima šansu da prođe i zato je teško igrati protiv svakog, pa moramo da ostanemo na zemlji" - smatra Poketino.

On smatra da je razlika u rezultatu prevelika:

"Ne mislim da je razlika realna. Desilo se nama protiv Bajerna iz Minhena i znate, bili smo precizni i koristili smo sve šanse kao Bajern protiv nas i ponekad se dešavaju takve situacije. Mislim da je nivo fudbala bio jednak, ali u fudbalu sve zavisi od toga da li koristite šanse, a mi smo to večeras radili" - zaključio je Poketino.

BONUS VIDEO

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!