Rašford
AP Photo/Dave Thompson
Rašford

AP Photo/Dave Thompson

Rašford, Foto: AP Photo/Dave Thompson

* Fudbaleri Mančester junajteda osvijili su prve bodove u novoj sezoni Premijer lige

* Bio je ovo meč u kome je Frenk Lampard debitovao na klupi Plavaca

* Junajted u narednom kolu igra protiv Vulvsa, dok Čelsi u sredu očekuje UEFA Superkup protiv Liverpula, a onda duel sa Lesterom

Ajntraht se mučio pa zgazio ekipu Manhajma! Grujić asistent u ubedljivoj pobedi Herte! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.08.2019. 18:21 Ekipe Ajntrahta iz Frankfurta i Herta ostvarile su pobede u prvom kolu nemačkog kupa.

Prvo kolo Premijer lige u velikom stilu je zaključio Mančester Junajted koji je u najvećem derbiju na Old Trafordu sa 4:0 pobedio londonske "plavce".

Domaćini u velikom derbiju poveli su u 18. minutu pogotkom Markusa Rašforda iz jedanaesterca.

Najlošiji igrač na terenu Kurt Zuma neoprezno je startovao na Rašforda, a sudija Entoni Tejlor nakon konsultacije VAR-a pokazao je na jedanaesterac. Rašford je rutinski izveo najstrožu kaznu, a Old Traford je eksplodirao od oduševljenja zbog prvog gola u novoj sezoni.

"Đavoli" su i nakon gola nastavljali da pritiskaju Čelsi, imali još nekoliko poluprilika, i nakon prvog poluvremena su bili apsolutno bolja ekipa u današnjem derbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugo poluvreme pretvorilo se u pravu noćnu moru za fudbalere Čelsija. Mančester junajted je u samo dve minute spakovao dva nova gola i došao do ogromnih 3:0. Marsial je povisio na 2:0 u 65. minutu.

Samo dva minuta kasnije potvda - nova kontra, Pogba je maestralno izbacio loptu pred Rašforda koji je postigao drugi gol na utakmici za 3:0.

Konačni udarac gostima zadao je Džejms u 81. minuti, pogotkom za 4:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića