Pep Gvardiola
Martin Rickett/PA via AP
Pep Gvardiola

Martin Rickett/PA via AP

Pep Gvardiola, Foto: Martin Rickett/PA via AP

Na gostovanju u Harkovu protiv Šahtjora gde je Siti otvorio ovogodišnje takmičenje u Ligi šampiona, pratilo ih je 114 navijača.

Oni su uz mnogo muka, velike troškove, probleme sa transportom stigli na stadion gde Šahtjor igra svoje domaće utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Na Gvardiolinu inicijativu, klub se zahvalio navijačima, svaki je dobio pismo trenera.

"Dragi navijaču, znamo kroz šta si sve prošao da bi nas bodrio u Ukrajini. Nije bilo lako, nama je pobeda na startu bila važna i bilo je sjajno videti te na tribini", navodi se u pismu koje je potpisao Gvardiola.

Pep Gvardiola

AP Photo/Efrem Lukatsky)

Pep Gvardiola, Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky)

"Ne znamo kako drugačije da ti zahvalimo, pozivamo te da budeš gost kluba na utakmici sa Šahtjorom na našem terenu", napisao je Pep.

Davali izjave krvave glave! "Samo smo jeli hleb! Ja sam otac dvoje dece..." Pala hapšenja (VIDEO)

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 08:11 Nisu očekivali ovakvu dobrodošlicu. napad na Albance, Foto: Youtube/ KlanKosova Češki ultrasi napali su navijače tzv. Kosova pre meča dve ekipe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a policija je imala pune ruke posla pre i posle utakmice.

Navijači će dobiti karte za ložu, za meč koji se igra posle prvenstvene pauze i u kome bi Siti trebalo da overi prvo mesto i plasman u top 16 fazu Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"