Milan Borjan
EPA-EFE/Anders Kjaerbye DENMAR
Milan Borjan

EPA-EFE/Anders Kjaerbye DENMAR

Milan Borjan, Foto: EPA-EFE/Anders Kjaerbye DENMAR

* Fudbaleri Crvene zvezde posle penal lutrije prošli su u finalno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

* Posle 120. minuta igre rezultat je bio 1:1 (2:2)

* Junak pobede je bio Milan Borjan

Ekipa Vladana Milojevića ispisala je u Kopenhagenu novo poglavlje najlepše, crveno-bele bajke.

Neverovatnu pobedu nakon 120 minuta igre i 12 serija penala ostvarili su fudbaleri Crvene zvezde. Pokazali su da imaju čelične živce, hrabrost, sigurnost i smirenost u ključnim trenucima, a osim toga, u novoj epizodi serijala Zvezda TV, možete pogledati slavlje fudbalera Crvene zvezde!

Ma kakvi Real, Junajted i Barsa, ovo je najuspešniji fudbalski klub ikada, oni imaju zlatnu riznicu! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 18:41 Interesantni podaci! SuperKup, Foto: twitter/StephenWanjohiK * Barselona ima 94 osvojenih trofeja * Trofej Bundeslige vredi 45 hiljada funti * Dok trofej Lige šampiona vredi svega 3.500 evra Fudbal je najbitnija sporedna stvar na svetu, a osvajanje prestižnih trofeja je cilj mnogih zvezda u nastajanju i velikih giganta kao što su Mančester, Barselona ili Real..

Odzvanjala je pesma Delija na stadionu "Telia Parken" dugo nakon što su se ostale tribine ispraznile. Još jednom su zvezdaši pokazali da zajedno mogu sve. Kako je izgledalo slavlje u svlačionici, na putu za Beograd i kako su navijači dočekali svoje junake na aerodromu "Nikola Tesla" saznajte u videu!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Milan Borjan, ekskluzivna ispovest za "Alo!", u dodatku "Sport plus" (u četvrtak na kioscima)