Takuma Asano
FK Partizan
Partizan - Javor

FK Partizan - Miroslav Todorović

Partizan - Javor, Foto: FK Partizan - Miroslav Todorović

Na njegovo mesto došao je Aleksandar Stanojević koji je već vodio klub iz Humske.

Zajedno sa Miloševićem iz stručnog štaba otišao je i njegov prvi pomoćnik Radovan Ćurčić koji je pre nešto manje od dva meseca došao u Humsku. Bivši selektor reprezentacije Srbije zamenio je dotašanjeg Savovog pomoćnika Milana Đuričići, u fudbalskim krugovima poznatijeg kao Đumi.

''Pod ruku'' sa Miloševićem i Ćurčićem krenuo je i drugi pomoćnik Nenad Cvetković koji je od prvog dana u Humskoj bio uz Miloševića. Da li će biti još odlazaka u stručnom štabu crno-belih za sada nije poznato.

Treneri Fk Partizan

Fk Partizan

Treneri Fk Partizan, Foto: Fk Partizan

Što se tiče promena novog šefa struke, Sale Stanojević odmah je odlučio da izvrši jednu krucijalnu korekciju. On je legendu kluba Igora Duljaja odlučio da imenuje za svog provg pomoćnika, a koji je do sada bio asistent u timu Miloševića. Duljaj se u decembru prošle godine vratio u Partizan kako bi se priključio stručnom štabu Miloševića.

Stanojević je odlučio da sa sobom dovede novo lice u Partizan. Reč je o Branku Vukašinoviću, nekadašnjem treneru OFK Beograda.

Takođe, svoje mesto u stručnom štabu gotovo sigurno sačuvaće i Strahinja Pandurović, sin legendarnog golmana Gorana Pandurovića sa kojim je Stanojević već sarađivao.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Kostadin

02.09.2020 06:25

Ovaj nogometni grđavni klub će proći kao i Beograšanka. Kada propadne nikoga neće ni kupiti.