EMOTIVNO DO BOLA! Podrška Mihajloviću stigla od devojke kojoj je spasio život! "Omogućio si mi da osećam, želim i volim"

Mihajlović je pre dva dana objavio da boluje od leukemije.

Siniša Mihajlović, Foto: AP

* Mihajlović je u subotu objavio da boluje od leukemije

* Mnogo poruka podrške je primio od trenutka kada je objavio da je bolestan

* Poslednja u nizu stigla je iz Podgorice 

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 godina finansirao operaciju srca i omogućio da živi. Mihajlović je pre dva dana objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi želela da mu uzvrati, na način na koji može.

BIĆE IZOLOVAN I LEČIĆE SE U BOLNIČKIM USLOVIMA Srpski stručnjaci objasnili stanje Mihajlovića! Precizno su ocenili ŠANSE ZA IZLEČENJE našeg trenera

"Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu".

PONESTALO MI JE SUZA Siniša Mihajlović se emotivnim pismom obratio svima koji su ga podržali: "Dobio sam hiljadu poruka, uveravam vas da sam svaku pročitao..."

"Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše".

"Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka", napisala je Radunovićeva.

BONUS VIDEO: 

Fudbaleri Zvezde na biciklima odlaze na pripremnu utakmicu!

 

Povezane vesti