Dejan Stanković
Tanjug/Tanja Valič
Dejan Stanković

Tanjug/Tanja Valič

Dejan Stanković, Foto: Tanjug/Tanja Valič

* Dejan Stanković je 103 puta nosio dres srpske reprezentacije

* Trenutno je na turniru malog fudbala u Leposaviću

* Pre Stankovića podršku turniru dali su Aleksandar Ðorđević i Predrag Danilović.

Legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković bio je specijalni gost turnira u Leposaviću u malom fudbalu.

Bivši as Crvene zvezde, Lacija i Intera, 103. puta reprezentativac Srbije, svojim dolaskom na turnir "Prijateljstvo 2019" želeo je da pruži podršku ovog događaju.

"Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv. Boravio sam na Kopaniku gde se održava druga sezona mog fudbalskog kampa "Deki5" i iskoristio sam priliku da dođem", rekao je Stanković i dodao da zna koliko srpskom narodu na Kosovu i Metohiji znači podrška ovakve vrste.

Ova vest iz UEFA će duplo otežati put Partizanu do Lige Evrope! Ne znaju šta ih je snašlo!

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 12.08.2019. 17:34 - 12.08.2019. 17:43 Ukoliko eliminišu Turke, ekipa Save Miloševića igraće protiv Moldea ili Arisa pred praznim tribinama, kao i naredni duel u Evropi GrobariFoto: Alo!/V. Marković Fudbaleri Partizana igraće naredna dva evropska meča bez publike u Humskoj.

"To je najmanje što sam mogao da učinim. Lepo smo se družili, a posebno me raduje činjenica da sam mogao da vidim toliko puno učesnika. Fudbal nas spaja, a druženje oplemenjuje i zato mi je veoma drago da sam na neki način bio deo ove lepe priče", poručio je bivši kapiten "Orlova".

Pre Stankovića podršku turniru dali su selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

PROČITAJTE JOŠ:

U Leposaviću se 47. put po redu održava turnir uz učešće 50 ekipa (pet kategorija) iz Gračanice, Prilužja, Plemetine, Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka, ali i iz Raškog okruga iz Novog Pazara, Baljevca, Rudnice i drugih.