SA LIKOVIMA DVE LEGENDE Partizan počinje prodaju sezonskih ulaznica

Klub se oglasio saopštenjem.

FK Partizan
FK Partizan, Foto: Alo/Marko Metlaš

Uprkos pandemiji koronavirusa, čelnici Partizana odlučili su se da počnu sa prodajom godišnjih ulaznica. Iako je epidemiološka situacija u Srbiji takva da je prisustvo navijačima na sportskim događajima zabranjeno, Partizan počinje sa prodajom sezonskih ulaznica. Iz Humske su naveli da je odluka doneta u skladu sa željama navijača. Saopštenje kluba u vezi sa prodajom godišnjih ulaznica prenosimo u celosti:

"Poštovani navijači i prijatelji kluba, FK Partizan od četvrtka 01.10.2020. počinje sa prodajom sezonskih ulaznica (2020/2021) posredstvom Ticketline-a. I pored uvedenih, restriktivnih mera, zbog pandemije COVID-19, koje između ostalog ne dozvoljavaju prisustvo publike na sportskim događajima, ali zbog pokazanog interesovanja i želje da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata i da kupovinom istih pomognu klubu i pokažu lojalnost, uprava FK Partizan je odlučila da izađe u susret svojim najvernijim navijačima.

Sezonska ulaznica
Sezonska ulaznica, Foto: FK Partizan

U vezi sa tim, cene sezonskih ulaznica će u periodu od 01.10. – 10.10. biti promotivne. U ovom periodu sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za koje će biti sačuvana njihova mesta iz prethodne sezone. Klub je odlučio da vlasnici sezonskih ulaznica iz prethodne takmičarske godine imaju pravo popusta i na dodatni broj ulaznica. (U skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama Republike Srbije jedno lice može kupiti maksimalno četiri ulaznice)

Cene sezoskih ulaznica za tribine sa popustom od 01.10. – 10.10:
jug – 1.500 RSD
istok/zapad bok - 3.500 RSD
istok/zapad centar - 4.000 RSD
Cene sezonskih ulaznica za mesto u ložama sa popustom od 01.10. – 10.10:
loža istok - 40.000 RSD
loža zapad centar - 56.000 RSD
loža zapad bok - 48.000 RSD.

Posle promotivnog perioda sezonske ulaznice mogu kupiti svi a redovne cene sezonskih ulaznica ce biti:
jug - 2.000 RSD
istok/zapad bok - 4.000 RSD
istok/zapad centar - 5.000 RSD

Cene sezonskih ulaznica za lože:
loža istok - 50.000
loža zapad centar - 70.000
loža zapad bok - 60.000

Sezonska ulaznica
Sezonska ulaznica, Foto: FK Partizan

Sezonske ulaznice sa popustom se mogu kupiti i nakon isteka promotivnog perioda (01.10.-10.10.) s tim da vlasnicima sezonskih ulaznica ne možemo garantovati za njihovo mesto sa prošlogodišnje sezonske ulaznice. Pravo na korišćenje popusta imaju svi dosadašnji korisnici sezonskih propusnica, studenti, srednjoškolci i naše lepe navijačice.

Sezonske ulaznice će se prodavati na prodajnom mestu Ticketline-a na Novom Beogradu (Milutina Milankovića 1, lokal 46) u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova.
Moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije, kao i uplate na račun Ticketline-a. Sve informacije za kupovinu sezonskih ulaznica isključivo na telefone +381 11 20 30 570 i +381 11 20 30 190 i www.ticketline.rs.

Od ove godine, sezonske ulaznice prodavaće se i u Crno-belom butiku na stadionu (ulaz sa severne strane stadiona) od 10h do 17h. Takođe, za sve one koji kupe sezonsku ulaznicu omogućen je i popust u Crno-belom butiku na stadionu od 10% do kraja godine.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.

Ukoliko dođe do postepene redukcije preventivnih mera i mogućnosti prisustva publike na fudbalskim mečevima sezonska ulaznica će važiti za sve mečeve Super ligi Srbije. Takođe, ukoliko broj gledalaca na mečevima bude ograničen, vlasnici sezonskih ulaznica će imati prioritet prilikom ulaska na stadion. Napominjemo da FK Partizan neće vršiti refundaciju novca na kraju sezone, jer trajanje mera koje se odnose na pandemiju Covid 19, zavise od odluka Vlade Republike Srbije."

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Povezane vesti

 • Korisnik: Zivorad
  30/09/2020 - 17:56
  Preko kluba 1.500, a ja skoro, kupio preko navijaca za 2.000. A na poledjini sezonske pise: cena: 0,00din. Lopovluku u klubu nema kraja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi