Zoran Tošić
FK Partizan
Zoran Tošić

FK Partizan

Foto: FK Partizan

"Uvek može bolje. Partizan uvek ide na najviše rezultate, ostalo su neuspesi. Imali smo zahtevne kvalifikacije za Ligu Evrope, dosta utakmica za kratak period, morali smo da se koncetrišemo podjednako na njih kao i na prvenstvo, da udjemo u grupnu fazu. Ostvarili smo željeno. U prvenstvu smo imali nesto slabije utakmice, ali sada kad smo se napokon smirili, ostvarili prvi cilj, možemo da se koncentrišemo na oba takmičenja. Nadam se da će sve ići po planu", izjavio je Tošić.

Prosinečki vraća Vranješa u reprezentaciju, a ovo je razlog

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:21 - 11.09.2019. 18:37 Regionalnim medijima odjeknula je informacija da se Ognjen Vranješ vraća u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Foto: Alo Dejan Briza Kontraverzni defanzivac u prethodnom periodu je privlačio više pažnje van terena nego na njemu, pa je shodno tome i uklonjen iz nacionalnog tima.

Partizan će niz takmičarskih duela posle reprezentativne pauze početi gostovanjem novasadskom Proleteru u okviru 8. kola Super lige Srbije.

"Idemo iz utakmice u utakmicu. Igrali smo na svaka tri dana, što je dobro u našem sportu. Tako posle nekih neuspeha moraš da se fokusiraš na naredni izazov. Prvo je bitan Proleter, pa ćemo tek posle razmišljati o AZ Alkmaru", dodao je Tošić.

Krilni napadač je naračun ovosezonskih pojačanja na čelu sa Lazarom Markovićem i mao samo reči hvale.

"Svi momci su se brzo uklopili. Niko ne zaostaje, pokazali su kvalitet. Očekujem da će se Lazar priključiti i da će nam doneti mnogo kvaliteta. Verujem da ćemo njegovim dolaskom mnogo dobiti i da ćemo biti dosta jači", istakao je iskusni ofanzivac.

Pročitajte još:

Posebnu pažnju privukla je grupa crno-belih u Ligi Evrope u kojoj su osim Mančester junajteda, bivšeg kluba Zorana Tošića, tu još Astana i AZ Alkmar.

"Grupa je interesantna. Sa jedne strane imamo Mančester junajted, koji je evropski velikan i svima će biti zadovoljstvo i čast da igraju protiv takve ekipe. Sa druge strane, imamo Astanu i AZ, klubove protiv kojih možemo da tražimo svoju šansu, pokušaćemo da prođemo dalje. Saglasan sam da imamo odlične igrače, odličnog trenera, ljude u klubu koji rade sve na tome da pružamo što bolje rezultate. Na dobrom smo putu. Idemo korak po korak", zaključio je Tošić.

Bonus video: Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!