ONI NEMAJU SRAMA Platili Nejmara 222 miliona, a za borbu protiv korone doniraju 100.000 evra

Njihovi fudbaleri su donirali oko milion evra!

Nejmar
Nejmar, Foto: AP/Martin Meissner

Pari Sen Žermen je objavio da se priključuje organizaciji SPF i da će donirati 100.000 evra za borbu protiv koronavirusa i nadaju se da će tako privući ostale da učestvuju.

Koronavirus je u Francuskoj zarazio preko 16.000 ljudi i umrlo je više od 650 osoba, a novac koji SPF bude prikupio slaće se bolnicama za medicinsku opremu, za decu koja su izolovana, za beskućnike, ali i za one socijalno ugrožene koji su dodatno pogođeni krizom koronavirusa!

Ovih 100.000 evra koje PSŽ uplaćuje organizaciji SPF će se pridodati onih 400.000 evra koji na račun stižu u naredne tri godine, prema ugovoru koji su obe strane potpisale.

Podsećamo da su Julijan Draksler i Tilo Kerer već donirali oko milion evra kao pomoć u borbi sa koronavirusom.

PSŽ je "vlasnik" najskupljeg transfera u istoriji fudbala, pošto su Brazilca Nejmara platili 222 miliona evra.

Marko je poslednjim avionom otišao u Ameriku kako bi ozdravio, ali se isprečila korona, pomozimo mu!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: pinokio
  26/03/2020 - 02:29
  Svaka cast za ovu primedbu . Lepo je rekla jedna spanska doktorka. Mesija i Ronalda placate stotinama miliona evra a meni je plata 1800 mesecno , pa neka vam sad njih dva prave vakcinu i spasu vas . Gospodji duboki naklon a bolesnom svetu opomena. Svet je otiso po kurcu i ovakakv kakav je duboko nepravedan i nije zasluzio da opstane licno i da bude neki veliki rat , sve mi je jedno. Bolje i smrt nego beskrajno nepravedan svet kakav je danasnji . Nista do beskrajna nepravda .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi