brutalan potez Pjatova
EPA/Sergey Dolzhenko
brutalan potez Pjatova

EPA/Sergey Dolzhenko

brutalan potez Pjatova, Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

Šahtjor iz Donjecka i Dinamo Zagreb odigrali su 2:2 u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. I pored četiri gola, potez koji je najviše obeležio meč dolazi od golmana ukrajinske ekipe.

PROČITAJTE JOŠ:

Neverovatnu grešku napravio je Andrej Pjatov u svom kaznenom prostoru u 59. minutu. 'Nakačio' se na leđa Gavranoviću i srušio ga na zemlju u trenutku kada su gosti izvodili udarac iz ugla. Sudija Antonio Mateu odmah je pokazao na belu tačku, uprkos negodovanju domaće ekipe.

Prošla je sudijska odluka i proveru u VAR sobi, a nakon što je izvođenje odobreno, na 11 metara udaljenosti stali su Pjatov i Mislav Oršić. Hrvat je bio uspešniji.

Ovakvo nešto se jako retko viđa, američka javnost ne može da dođe sebi (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 07:30 Majstor. Nikola Jokić, Foto: Youtube/NBA BandWagon Fan Nikola Jokić ne prestaje da oduševljava američku javnost, što na samim utakmicama najjače košarkaške lige na svetu, što i van mečeva. Najnoviji njegov potez koji je zaustavio dah svim ljubiteljima ovog sporta odigrao se na treningu Denvera i srećom, snimljen je za večnost.

Ali zaista... o čemu je domaći čuvar mreže razmišljao kada je izveo ovaj MMA potez?

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!