Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi
FSS
Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi

FSS

Dragan Stojković, Dragan Stojković Piksi, Foto: FSS

Stojković je govorio o Strahinji Pavloviću.

- Mali Pavlović je mlad i pred njim je lepa perspektiva. Videćemo kako će se razvijati, ali ne vidim razlog da zastane negde, da poleti. Ako poleti, iščupaću mu uši, jer to ne sme da radi. Vidim da je ozbijan momak. Milenković je, takođe, lepo godište, igra u velikoj i teškoj ligi. Naravno, trebalo bi i on još dosta da uči, ima sitnica na kojima ćemo morati da poradimo, ali je strahovit potencijal - rekao je Stojković za "Žurnal".

Odgovorio je i na pitanje o Urošu Đurđeviću i odluci da zaigra za Crnu Goru.

 - Ništa nije ispušteno. Možda umesto Aleksandra Mitrovića!? Vlahovića ili Jovića? Ne znam gde ga vidite. Nemojte da pravimo od muve magarca. Niti smo ga izgubili, niti je on nas izgubio. Dobar je igrač, ali ne vidim to kao nešto što je izgubljeno.

Govorio je i o odbrani.

- Mitrović ima 32 godine, trebalo bi videti kakva je situacija sa Nastasićem, Veljkovićem, Spajić je tu, Svetozar Marković je vrlo interesantan momak, Milunović je iskusan, mali Pankov pokazuje. Gledao sam protiv Milana, ne našu ligu. Trebalo bi da se dokazuju, da ne prave gluposti. Da zaborave instagrame i ostale budalaštine, jer im to u karijerama nije bitno - zaključio je Stojković.

Komentari (1)

Bane

15.04.2021 16:32

Daj prvo da se oslobodimo i Terzica i Kokeze i svih takvih alavih lopova!!!!!