SVE JE POZNATO Piksi od sutra i zvanično selektor, zna se i kad će biti promocija, ali i kad će objaviti prvi spisak igrača na koje će računati

Dragan Stojković će na klupi "orlova" naslediti Ljubišu Tumbakovića koji je smenjen posle debakla u kvalifikacijama za EURO.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi, Foto: Marko Metlaš

Nema više dileme, od sutra će Dragan Stojković Piksi i zvanično biti selektor Srbije, javlja portak Sport Klub. Naslednika Ljubiše Tumbakovića će biti aminovan na sednici Izvršnog odnora Fudbalskog saveza Srbije koja je zakazana za 13 časova u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi.

Da li će "orlovi" sa Piksijem na čelu igrati na Mondijalu u Kataru?

Ukupan broj glasova: 92

 • Hoće, sigurno: 70% (64)
 • Nema šanse: 30% (28)

Izbor Dragana Stojkovića potvrdiće jednoglasno članovi Izvršnog odbora na sednici u Staroj Pazovi. Uz predsednika Slavišu Kokezu, „za“ će glasati i: Nenad Bjeković, Marko Pantelić, Dragan Simović, Novica Tončev, Marjan Rnić, Miloš Miljanić, Milan Karadžić, Janoš Žemberi, Dragomir Lazović, Dušan Mrakić, Saša Bajčetić, Branko Stojaković, Dragan Ilić i Bojan Pavićević.

Krajem nedelje planirana je zvanična promocija novog selektora, a tokom naredne sedmice uslediće i prva objava spiska reprezentativaca za kvalifikacione utakmice protiv Irske, Portugala i Azerbejdžana. U roku od sedam dana, od 24. do 30. marta, srpski državni tim očekuju krucijalno važne utakmice na putu ka malenoj arapskoj državi.

Na promociji, Piksi bi trebalo da predstavi i najbliže saradnike unutar sportskog sektora i stručnog štaba – Stevana Diku Stojanovića, Bratislava Živkovića, Žarka Đurovića, Marka Perovića, Aleksandra Kocića i Katšuhita Kinošija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Povezane vesti

 • Korisnik: sava
  24/02/2021 - 07:31
  Evo dokaza, zvezda i reprezentaciju preuzela, bravo stručnjaci, nastavlja se državni projekat..
 • Korisnik: Perikle
  23/02/2021 - 22:37
  Pod uslovom da volonterski obavlja novo zaduzenje, podrska.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi