Piksi neće na klupu "orlova", ostalo je još samo jedno rešenje?
alo.rs
Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 Kako prenosi "Informer", Stojković je odlučio da na prihvati ponudu FSS-a. Jedan od razloga je i činjenica da u narednih godinu dana dobija novac od Kineza...

- Ostalo je da Stojković i definitivno potvrdi Kokezi da odbija ponudu, ali za sada sve ide u tom pravcu da neće prihvatiti mesto selektora - objasnio je izvor FSS

Isti izvor tvrdi da se Stojković plaši da bi u slušaju loših rezultata s reprezentacijom njegova supruga i on imali loš tretman u medijima.

Koga bi volelo da vidite na mestu selektora?

 

I Vladan Milojević je daleko od klupe "orlova", a u prvi plan je došao Savo Milošević.

- Takav scenario u ovom trenutku deluje najrealnije. Čelnici FSS su prethodnih dana otkako je smenjen Ljubiša Tumbaković opipavali puls kod igrača, saslušali njihove stavove i razmišljanja. Igrači vrlo poštuju Miloševića, sviđa im se njegova otvorenost i način komunikacije koji su imali dok je Savo bio potpredsednik FSS i direktor reprezentacije - naveo je izvor "Informera".

Vremena nema mnogo, odluka se očekuje uskoro...

Pročitajte još:

Komentari (6)

vlada

28.12.2020 08:31

Pametan covek,bara mala puna krokodila

sss

28.12.2020 10:08

Dovedite Bilića. Platite čoveka koliko traži. Njemu bi to bio izazov, a nama satisfakcija.

Djoka

28.12.2020 10:52

I treba da Milošević bude selektor. Fudbal u Srbiji biće zakopan. Možda Milošević može da bude selektor, ali da mu neko objasni pravila fudbalske igra, da se sudijska ne poriče i da nema skakanja, psovanja itd, jer to takmičenje ne vodi FSS. Sada će ga , možda, FSS izabrati za selektora ali nigde me proćitasmo kaznu koju je dobio za onako " primerno" ponašanjenpre " davanja" ostavke.

dovla

28.12.2020 11:24

Šta će Savo pobogu ljudi on je buzdovan

DEJAN

28.12.2020 12:13

LEPA VEST...IDEMO DALJE

Mik

29.12.2020 10:12

A sta bi sa ostavkama FSS-e.