Dragan Stojković i Dušan Tadić
ALO/Marko Metlaš
Dragan Stojković i Dušan Tadić

ALO/Marko Metlaš

Dragan Stojković i Dušan Tadić, Foto: ALO/Marko Metlaš

Novi selektor Fudbalske reprezentacije Srbije postao je Dragan Stojković Piksi. U teškim trenucima za naš savez, čitav posao završen je bez promocije, ali se odmah počinje sa vrednim radom i napadom na mesto koje vodi na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Poznato je i ko će sve činiti stručni štab novog selektora, a kao što je i najavljeno, desiće se dosta promena. Novost je da će u stručnom štabu biti legenda Crvene zvezde Goran Đorović, kao i legandarni vezista Partizana Saša Ilić. Japanac Kacuhito Kinoši će biti kondicioni trener, dok i dalje nije poznato kakva je situacija sa Stevanom Dikom Stojanovićem - odnosno hoće li preuzeti ulogu direktora FSS od Vladimira Matijaševića. Pored njih tu je i Bratislav Živković, a trener golmana biće Goran Čumić.

Ulogu predsednika FSS trenutno obavlja Marko Pantelić, a nije isključeno da će on i preuzeti tu funkciju u dogledno vreme. Dragan Stojković Piksi će ovog petka saopštiti debitantski spisak igrača na koje računa pred utakmice sa Irskom (24. mart) i Portugalom (27. mart).

PROČITAJTE JOŠ: