Totenhem
EPA,AP
Totenhem

EPA,AP

Totenhem, Foto: EPA,AP

Plasman u polufinale Lige šampiona toliko je oduševio čelnike Totenhema, da su rešili da se „otvore“ za letnji prelazni rok. Godinu dana Pevci su nisu hvatali za novčanik, Maurisio Poketino je sastavljao tim od onog što je imao na raspolaganju, ali sada je došlo njegovih pet minuta da se „bahati“.

Pročitajte još:

PA KAKAV JE OVO GOSPODIN Jirgen Klop svojim potezom na meču sa Portom dokažao ljudsku veličinu! (FOTO)

ČUDNO, ALI SVI SMO MI LJUDI Nadal imao reakciju na Đokovićev meč, posle ovoga, Srbija će ga zavoleti!

PIO, DROGIRAO SE I PREVARIO ŽENU 120 PUTA Ma neka si ti najbolji ikada, ali ne možeš ovo da radiš! (FOTO + VIDEO)

Prema informacijama koje ima Dejli Mejl, a koje prenose ostali britanski mediji, Poketino bi trebalo ovog leta da ima na raspolaganju 150.000.000 funti za kupovinu. Navodno, 60.000.000 je već obezbeđeno, a ostatak bi trebalo da donesu predviđene prodaje igrače, jer je procenjeno da je vreme da se donese malo sveže krvi u sastav tima.

Poketino traži petoricu novih igrača za narednu sezonu: levog beka, dvojicu centralnih vezista, ofanzivnog veznog i rezervnog napadača. Iako se ne špekuliše mnogo oko imena igrača za koje je Totenhem zainteresovan, nije tajna da je Aleksandar Mitrović jedan od napadača koji su na oku Pevcima. Procenjuje se, pošto je Fulam ispao iz Premijer lige, da bi 20.000.000 funti bilo dovoljno za njegovo dovođenje.

Plasman u polufinale Lige šampiona toliko je oduševio čelnike Totenhema, da su rešili da se „otvore“ za letnji prelazni rok. Godinu dana Pevci su nisu hvatali za novčanik, Maurisio Poketino je sastavljao tim od onog što je imao na raspolaganju, ali sada je došlo njegovih pet minuta da se „bahati“. Prema informacijama koje ima Dejli Mejl, a koje prenose ostali britanski mediji, Poketino bi trebalo ovog leta da ima na raspolaganju 150.000.000 funti za kupovinu. Navodno, 60.000.000 je već obezbeđeno, a ostatak bi trebalo da donesu predviđene prodaje igrače, jer je procenjeno da je vreme da se donese malo sveže krvi u sastav tima. Poketino traži petoricu novih igrača za narednu sezonu: levog beka, dvojicu centralnih vezista, ofanzivnog veznog i rezervnog napadača. Iako se ne špekuliše mnogo oko imena igrača za koje je Totenhem zainteresovan, nije tajna da je Aleksandar Mitrović jedan od napadača koji su na oku Pevcima. Procenjuje se, pošto je Fulam ispao iz Premijer lige, da bi 20.000.000 funti bilo dovoljno za njegovo dovođenje. Što se tiče odlazaka, najbliži vratima je Kristijan Eriksen, koji se u nekim pričama dovodi u vezu sa Real Madridom, a njegova cena je 75.000.000 funti. Totenhem nema mogućnost da zadrži ni Tobija Aldervirelda ako se pojavi ponuda vredna 25.000.000, jer je tolika njegova otkupna klauzula u ugovoru, a zainteresovanih klubova ima. Englezi tvrdi da bi klub mogao da napusti čak i Kijeran Tripije, desni bek, koji je na listi želja Napolija. Dozvole za odlazak mogli bi da dobiju i Deni Rouz i Viktor Vanjama. Dakle, za promenu, imaćemo promenadu na novom stadionu Totenhema. Novi stadion za neku novu priču...

Što se tiče odlazaka, najbliži vratima je Kristijan Eriksen, koji se u nekim pričama dovodi u vezu sa Real Madridom, a njegova cena je 75.000.000 funti. Totenhem nema mogućnost da zadrži ni Tobija Aldervirelda ako se pojavi ponuda vredna 25.000.000, jer je tolika njegova otkupna klauzula u ugovoru, a zainteresovanih klubova ima.

Englezi tvrdi da bi klub mogao da napusti čak i Kijeran Tripije, desni bek, koji je na listi želja Napolija.

Dozvole za odlazak mogli bi da dobiju i Deni Rouz i Viktor Vanjama.

Dakle, za promenu, imaćemo promenadu na novom stadionu Totenhema. Novi stadion za neku novu priču...