Njegoš Petrović
ALO!/Marko Metlaš
Njegoš Petrović

ALO!/Marko Metlaš

Njegoš Petrović, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Mladi vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović izjavio je da veoma žali sa velikom šansom Milana Pavkova i stativom Radživa van La Pare i da bi, da su pogodili, meč sa Totenhemom imao drugačiji tok u odnosu na visok poraz 4:0 u Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

"Jako je teško nositi se fizički sa njima, na ovom nivou je sve teško. Prvo poluvreme igrali smo maksimalno korektno, dobro smo stajali u srednjem bloku, ali smo primili gol na našu grešku. Da smo iskoristili dve šanse u prvom delu meč bi išao u drugom smeru", rekao je Petrović novinarima posle meča.

Petrović se složio sa konstatacijom novinara da Zvezdi sada predstoji borba za treće mesto i na proleće nastavak međunarodnog puta u Ligi Evrope.

Njegoš Petrović

ALO Foto: Masanori Joisda

Njegoš Petrović, Foto: ALO Foto: Masanori Joisda

"Slažem se potpuno. Dolazi nam Bajern, tražićemo pobedu, kao i na svakoj utakmici na našem terenu, a onda idemo Olimpijakosu. Ako nas Bog pogleda dočekaćemo proleće u Evropi".

Za bolji rezultat, nego što je to bio protiv Totenhema, mladi reprezentativac Srbije dodaje da je neophodna bolja realizacija.

"Na ovom nivou moraju da se koriste sve šanse da biste došli do pozivnog rezultata", zaključio je Petrović, ne želeći da ocenjuje svoju igru, ali uz napomenu da je srećan što je kao starter debitovao u Ligi šampiona.

Crvena zvezda u nedelju gostuje Javoru u Ivanjici u Superligi, a naredni meč u Ligi šampiona igra 26. novembra protiv Bajerna na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana