Crno-beli basket u Antaliji
FK Partizan

Mora da se zna ko je glavni u stručnom štabu Partizana, a to je Zoran Bata Mirković. Prvi trener crno-belih je i u basketu pokazao da svi moraju da ga slušaju. Svojski je izdržao sve udarce protivničke ekipe, koju su činili njegovi pomoćnici Gordan Petrić i Žarko Lazetić, da bi kasnije na sistenciju saigrača Strahinje Pandurovića postigao pobedonosni koš za 11:6.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ajde, šta kukaš. Kakav faul. Takav fudbaler, borac i ratnik se žali na svaki udarac. A što mene bijete po ramenu, to nikom ništa. Znate da me boli - govorio je tokom ovog meča Petrić, koji je takođe pokazao da se sjajno snalazi u ovoj igri,mada se nije pomiro s svim pravilima:

Crno-beli basket u Antaliji

FK Partizan

Crno-beli basket u Antaliji, Foto: FK Partizan

- Kako bre nema dvojke. Pa ovo vredi za dva.

Uzalud, nisu bivšem fudbaleru Rendžersa i Dandi junajteda vredeli pokušaji da „na foru“ pogura svoj tim do pobede. Ovaj pogodak, Petrić je postigao na početku meča, dok su još igrali fudbalskom loptom, a onda im je neko dodao basketaru, pa su Mirković i Panduorvić rutinski overili pobedu. Pokušali su Gordan i Strahinja da izdejstvuju da se meč igra do 21, ali je Bata bio neumoljiv obećavši im revanš.

Crno-beli basket u Antaliji

FK Partizan

Crno-beli basket u Antaliji, Foto: FK Partizan

- Gotovo. Ništa momci, vidimo se sutra.