Trening Fk Partizan
Alo! M.T.
Zlatan Šehović

ALO!/Marko Metlaš

Zlatan Šehović, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Partizan je nastavio sa smanjivanjem igračkog kadra. Mladi bek Zlatan Šehović napustio je Partizan, a karijeru će nastaviti u Makabiju iz Netanje, petostrukom prvaku Izraela. Klub je potvrdio da je Šehović došao na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa na naredne tri godine, pošto se u Partizanu nije nametnuo. Partizan će u junu napustiti besplatno, a dogovoreno je da crno-belima pripadnu procenti (10 odsto) od naredne prodaje 19-godišnjaka. 

U Izraelu će Šehovića dočekati srpski stručnjak Slobodan Drapić, nekadašnji pomoćnik Avrama Granta iz perioda dok je ovaj stručnjak vodio crno-bele. Šehović nije bio u planovima Sava Miloševića, jesenas je odigrao samo jedno poluvreme protiv Voždovca, pa je rastanak bio idealno rešenje za obe strane, preostalo je da se utanače detalji dogovora klubova po isteku pozajmice, ukoliko Šehović zadovolji apetite Izraelaca.

Ugovor sa Partizanom ističe mu 30. juna 2021. godine, a Drapić će mu sigurno biti dobra podrška da se što pre prilagodi, skoro celu trenersku karijeru proveo je u Izraelu, igračka je legenda Makabija Netanje, u ovom klubu je igrao od 1988. do 1995.