Mateo Garsija
twitter/MarkovicNeb
Mateo Garsija

twitter/MarkovicNeb

Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb

* Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen

* Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope

* Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona

Argentinski fudbaler iz Las Palmasa Mateo Garsija stigao je danas na stadion "Rajko Mitić" na završne pregovore sa Crvenom zvezdom.

Početak prikazivanja 07.09.2019 od 20:45, u glavnim ulogama: Tumbaković, Milivojević, Maksimović i mnogi drugi!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 14:01 Prvi protivnik i premijera nije mogla da bude teža! Povratak otpisanih Milivojević Tumbaković Maksimović * Ljubiša Tumbaković je bio otpisan kao selektor Crne Gore * Maksimović i Milivojević su bili otpisani od strane Mladena Krstajića * Novi selektor pokušava da regrutuje mnogo "otpisanih" fudbalera Reprezentacija Srbije je dobila novog selektora, a to je Ljubiša Tumbaković koji je dobio otkaz kao selektor Crne Gore, nakon što je odbio da vodi tu zemlju sa klupe protiv tzv *Kosova.

Garsija je u društvu sportskog direktora Las Palmasa Branka Milovanovića i još jednog menadžera, Zorana Stojadinovića, došao na finalizaciju transfera iz Španije.

Ser Aleks Ferguson se umalo ugušio žvakom kada je video pijanog idiota kako šutira! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 12:11 - 17.08.2019. 12:38 Presmešna situacija! Aleks Ferguson, Foto: Profimedia * Na tribinama su bile mnogo legende engleskog fudbala * Između ostalih i Ser Aleks Ferguson * Dogodio se jedan smešan incident Četvrtoligaš Salford dočekao je u prvom kolu engleskog Liga kupa slavni Lids.

Beogradski mediji su ranije preneli da će Crvena zvezda za taj transfer izdvojiti 1,8 miliona evra.

Ukoliko se uspešno završio posao, kao što se očekuje, Garsija će biti prijavljen za utakmice protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu