Strahinja Pavlović stigao u Rim
Youtube, screenshot
Strahinja Pavlović stigao u Rim, Foto: Youtube, screenshot

* Strahinja Pavlović je igrao za Partizan protiv Moldea

* Doputovao je u Rim na potpis ugovora sa Laciom

* Partizan od transfera dobija 5.5 miliona evra

Strahinja Pavlović, mladi srpski fudbaler, doputovao je u Rim gde će obaviti medicinske preglede pred prelazak u Lacio. Pavlović je u petak stigao u glavni grad Italije kako bi završio poslednji deo transfera iz Partizana u tim iz Serije A.

Sadik se izvinio navijačima Partizana za gaf USRED MEČA sa Moldeom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 23.08.2019. 20:34 - 23.08.2019. 20:50 Da je pogrešio, Sadik je brzo shvatio Umar Sadik tokom meča sa Moldeom, Foto: Screenshot * Umaru Sadik je ovog leta stigao u Partizan * Na meču sa Moldeom je zamenjen, pa onda uradio nešto neočekivamo * Izvinio se navijačima Partizana Nigerijac Umaru Sadik počeo je u startnih 11 utakmicu sa Moldeom, ali nije mnogo pokazao tako da ga je trener Savo Milošević u poluvremenu zamenio.

Vest od njegovom dolasku u Rim objavio je renomirani novinar Đanluka Di Marcio, koji je potvrdio da će crno-beli od Pavlovićevog transfera inkasirati 5,5 miliona evra.

Pavlović je nedavno nastupio za crno-bele u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope u Beogradu, u pobedi njegovog tima od 2:1 protiv norveškog Moldea.

18-godišnji štoper će se novom timu priključiti tek od naredne sezone, pošto će tekući završiti u Partizanu na pozajmnici.

Pavlović je ponikao u Partizanu i nastupao za njihove mlađe kategorije, a za prvi tim debitovao krajem prošle sezone, po dolasku Miloševića na mesto šefa stručnog štaba.

PROČITAJTE JOŠ:

Odigrao je 24 meča, što u Superligi, što u Kupu, što u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića