Milan Pavkov
EPA/Srdjan Suki
Milan Pavkov

EPA/Srdjan Suki

Milan Pavkov, Foto: EPA/Srdjan Suki

Mogao je Milan Pavkov opet da bude junak Marakane. Centarfor Crvene zvezde imao je priliku da se protiv Totenhema proslavi baš kao i protiv Liverpula pre godinu dana.

Međutim, 6. novembar kao Pavkovdan se nije ponovio. Nažalost, dve kolosalne gol-šanse nije iskoristio, a crveno-beli su posle toga doživeli težak poraz. Na kraju je bilo 0:4, mada niko od navijača Crvene zvezde ne zamera fudbalerima, jer je pravi podvig igrati Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Šansa u 22. minutu, kada je Milan Pavkov sam izašao pred golmana Gazanigu, i dalje je centralna tema među navijačima. Svi su već videli loptu u golu, međutim, umesto u mreži, lopta je završila na nozi čuvara mreže Totenhema.

- Ne znam šta sada reći posle svega... (uzdah) Želeo sam najbolje! Hteo sam da dam gol! Mnogo mi je žao što nisam zatresao mrežu Totenhema. Ko zna kako bi se utakmica završila da sam pogodio - sa setom je pričao Milan Pavkov.

Milan Pavkov

EPA/Srdjan Suki

Milan Pavkov, Foto: EPA/Srdjan Suki

Ubeđenje svih na stadionu, navijača, funkcionera, kao i Milanovih saigrača, bilo je da bi taj gol promenio tok utakmice. Odnosno da Zvezda ne bi izgubila.

- Za tako nešto bilo je potrebno da našeg protivnika ne ide, da ih neće, a njih je juče baš išlo i sve ih je htelo. Skoro svaku šansu pretvorili su u gol. Verovatno, da sam ja pogodio u tom trenutku, ishod bi bio drugačiji. Štaviše, ubeđen sam. Ali...

Crvena zvezda i dalje ima šansu da prezimi u Evropi. Svoju sudbinu rešavaće u utakmicama protiv Bajerna u Beogradu i Olimpijakosa u Atini.

- Sve je u našim rukama. Imamo utakmicu protiv Bajerna da odigramo kod kuće. Videli smo da protiv bilo koga možemo da igramo na Marakani. Ali još su te utakmice daleko. I ona protiv Bajerna i ona u Atini s Olimpijakosom - poručio je Pavkov.

Milan Pavkov

AP/Darko Vojinović

Milan Pavkov, Foto: AP/Darko Vojinović

Milan Pavkov je utakmicu protiv Totenhema napustio u 80. minutu zbog povrede. Posle nimalo nežnog starta Erika Dajera stradao je zglob, pa je visoki napadač prevezen u bolnicu, a crveno-beli su poslednjih 15 minuta odigrali sa igračem manje.

- Dobro sam! Distorzija zgloba je u pitanju.Ovi pregledi dosad kažu da ništa nije puklo, na svu sreću. Bol postoji, ali mi je bolje. Još samo da odradim magnetnu rezonancu, da vidimo pravo stanje stvari, pa da znam šta mi je činiti i kako se lečiti - objasnio je Pavkov za Kurir. Njega čeka pauza od tri nedelje.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana

 

Komentari (1)

Sladjan

08.11.2019 10:08

Nije kriv,uradio je sve!!!!to je razlika izmedju igraca od 2miliona evra I ekstra klasa od 10,15 milina!pare su bitne,cuda se dogadjaju jednom u nekoliko godina!!!!