Mančester junajted De Hea
AP Martin Rickett
Mančester junajted De Hea

AP Martin Rickett

Foto: AP Martin Rickett

Golman Mančester junajteda se povredio u utorak na meču španske reprezentacije protiv Švedske u Stokholmu, zbog čega je napustio igru u 60. minutu.

Pročitajte još:

Sjajni čuvar mreže peh je doživeo prilikom ispucavanja lopte, a posle pregleda je konstatovano da će De Hea pauzirati oko dva meseca.

Samim tim De Hea neće igrati u nedelju u derbiju Premijer lige protiv Liverpula, kao ni sledećeg četvrtka kad Mančester junajted gostuje Partizanu u okviru Lige Evrope.

Engleski mediji javljaju da Ole Gunar Solskjer za duel sa Liverpulom ne računa ni na Pola Pogbu, oko koga je vladala neizvesnost. Francuz ipak nije uspeo da se u potpunosti oporavi od povrede i za očekivati je da preskoči i gostovanje u Beogradu.

Hitno sazvan sastanak, tema Hrvat i samo jedno pitanje!

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 16.10.2019. 18:42 Čelnici Fudbalskog saveza BiH će 23. oktobra, na hitnom sastanku, odlučivati o sudbini Roberta Prosinečkog. Robert Prosinečki, Foto: EPA Fehim Demir Selektor "zmajeva" našao se na udaru javnosti posle poraza od Jermenije (4:2) nakon kojeg je podneo ostavku koja je odbijena.

Partizanu bi, ukoliko rival dođe bez dva najbolja igrača, naglo porasle šanse za bodove, a kako crno-beli iz dva kola već imaju četiri boda, eventualna pobeda dovela bi ih na korak od proleća u Evropi. 

Bonus video: Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja