Savo Milošević
FK Partizan
Bojan Ostojić

Alo/Marko Metlaš

Bojan Ostojić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić, koji je osećao povredu poslednjih nedelju dana, otputovao je sa ekipom u Norvešku na revanš meč protiv Moldea u plej-ofu za Ligu Evrope.

Hrvati priželjkuju derbi sa Zvezdom, ovako su mediji u regiji videli uspeh srpskog šampiona! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:27 Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Trener crno-belih Savo Milošević na put je poveo 21 igrača, među kojima je i Strahinja Pavlović u trenutku kada se sve više priča o transferu u Lacio, s tim da bi ostao u Partizanu na pozajmici.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, odbrana Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, sredina Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, MIlan Smiljanić, Bibras Natho, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Sejduba Suma i napad Takuma Asano, Umar Sadik, Ognjen Ožegović i Aleksandar Lutovac.

Bliži se rastanak, Milojević progovorio o odlasku fudbalera koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:51 Crvena zvezda će saopštiti transfer kada bude završen! EL Fardu Ben i Vladan Milojević, Foto: Marko Metlas * Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine * Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti * Bio je motor ekipe prošle sezone Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je istakao da mu je veoma teško pao odlazak El Fardu Bena, jer je svaki trenutak emotivan sa njegovim fudbalerima!

Revanš Molde - Partizan igra se sutra od 19 sati, nakon što je u Humskoj srpski tim slavio 2:1.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!