Filip Stevanović
AP/Dave Thompson
Filip Stevanović

AP/Dave Thompson

Filip Stevanović, Foto: AP/Dave Thompson

"Nema izgovora za drugo poluvreme. Ne znam ni šta bih rekao šta se tačno desilo. Imali smo prednost, mogli sve da rešimo, ali mislim da ćemo tek sve analizirati da bismo videli šta je uzrok. Želja je postojala", rekao je Stevanović za klupski sajt.

Crno-beli su u finišu poluvremna golom Stevanovića došli do prednosti od 2:1

"Istina, ali sve se briše jer ekipa nije pobedila. Vežbao sam dosta slobodne udarce i udarce sa distance, tako da se isplatilo. Kod drugog gola dobio sam zaista fantastično loptu od Sadika, ali ostao je gorak ukus".

"Nema pritiska. Imamo svoj cilj, naše je da uđemo maksimalno kao u svaku utakmicu i ako budemo imali takav pristup svih 90 minuta, siguran sam da ćemo pobediti. Naravno, derbi je uvek derbi, ali naša prednost je naša kuća, naš Hram i naši navijači. Uzdamo se u njihovu snagu kao 12 igrač!", rekao je Stevanović, koji je upitan i da li će utakmica sa Spartakom biti ''šok terapija'' pred Kup.

"Utakmica je prošla i više nema gledanja iza sebe. Naravno da ćemo izvući pouke, dobro analizirati svaki segment, ali verujte mi znam kako ovi momci treniraju, koliko su motivisani i da će dati maksimum. Pozivam sve naše navijače da dođu, napune stadion, da nas podrže i pokrenu Parni valjak do pobede", zaključio je Stevanović.