Filip Stevanović
AP/Dave Thompson
Filip Stevanović

AP/Dave Thompson

Filip Stevanović, Foto: AP/Dave Thompson

Fudbaleri Partizana su pretrpeli drugi poraz u grupnoj fazi takmičenja u Ligi Evrope. Na "Old Trafordu" su izgubili od Mančester junajteda sa 3:0.

Tako će izabranici trenera Save Miloševića pokušati da u preostala dva susreta, sa Astanom i AZ Alkmarom stignu do bodova koji bi im garantovali plasman u nokaut fazu.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladi Filip Stevanović je dobio priliku da zaigra u poslednjih 20 minuta meča kada je ušao umesto Takume Asana.

"Iskreno, nismo toliko zadovoljni. Nismo lepo ušli u meč. Momci iz Junajteda su zasluženo pobedili, čestitam im i želim mnogo sreće u nastavku takmičenja u Ligi Evrope", izjavio je 17-godišnji fudbaler Partizana.

Mančester junajted - Partizan

EPA/Peter Powell

Mančester junajted - Partizan, Foto: EPA/Peter Powell

Kaže da je bilo sjajno igrati na čuvenom stadionu, ali i da bi više voleo da ovaj susret pamti po boljem rezultatu.

"Lep je osećaj igrati ovde na Old Trafordu, naročito za mene. Najmlađi igrač Partizana, sa 17 godina igrati na Old Trafordu... Ipak, sve se to briše, zbog ovog poraza. Najbitnije je da ekipa pobeđuje, što se nije desilo", dodao je Stevanović.

Ubeđen je da crno-beli u nastavku takmičenja protiv Astane i AZ Alkmara mogu da ostvare rezultate koji su im potrebni da se plasiraju u šesnaestinu finala takmičenja UEFA.

"Očekujem pobede, mislim da sve to možemo da izguramo na jedan lep način, da pre svega prođemo tu grupnu fazu", zaključio je Stevanović.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana