VULETIĆ "SKINUO GLAVU" BORJANOVOM SINU Partizanov funkcioner prešao sve granice dobrog ukusa, skandalozno udario na Snežanu Borjan (FOTO)

Odjeci večitog derbija su sve jači, i sve više prelaze granice. Dan kasnije u centru pažnje našao se funkcioner Partizana Vladimir Vuletić

„Ništa nelegalno nisam uradio“: Vladimir Vuletić
„Ništa nelegalno nisam uradio“: Vladimir Vuletić, Foto: Marko Metlaš

Odmah posle derbija krenuo je otvoreni rat Snežane Borjan i navijača Partizana. Supruga kapitena Crvene zvezde, nije želela da ćuti na uvrede koje su stizale sa svih strana. 

Njeni odgovori dodatno su razbesneli "grobare", pa je iz sata u sat udar bio sve jači. U celu priču uključio se i sam Vuletić. On je podelio skandaloznu montažu na kojoj je "skinuo glavu" sinu golmana Crvene zvezde i umesto nje stavio glavu selektora Ljubiše Tumbakovića...
Skandalozno i užasno je da se u celu priču uključi porodica, a posebno dete od tri godine. Vuletić je na ovaj način uvredio i Ljubišu Tumbakovića koji je već neko vreme takođe na udaru funkcionera crno-belih.

Fudbal
Fudbal, Foto: instagram


Čini se da je Vuletić ovoga puta prešao sve granice... Ako navijači sebi smeju da dozvole ovako nešto, funkcioner velikana kao što je Partizan nikako ne sme da podrži takve ispade.
Udario je na ženu i dete, i baš preterao...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

  • Korisnik: Deki
    20/10/2020 - 08:06
    Vuletić mi izgleda ko svinjski trgovac.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA