Zvezdan Terzić
TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk
Kostadin Terzić

Instagram printscreen

Kostadin Terzić, Foto: Instagram printscreen

Skupština Zajednica klubova Superlige i Prve lige Srbije usvojila je predlog Partizana da se formira Radna grupa za uvođenje VAR-a još u februaru ove godine, a sada je u javnost isplivalo da će se oko odluke pitati i sin Zvezdana Terzića, Kostadin!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, predstavnici FSS-a u Radnoj grupi su Nebojša Ivković, bivše sudije Milan Karadžić i Igor Radojičić, ali i sin generalnog direktora FK Crvena zvezda, Kostadin Terzić!

Zvezdan Terzić

TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Zvezdan Terzić, Foto: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Kako prenosi Informer, on je takođe član Komisije za licenciranje FSS-a, a predstavnici Zajednice Superlige su Milorad Nikolić, Milorad Ćorović, Miloš Mirković i Nenad Popović.

Otkriveno zašto Slobodan Šarenac nije bio u stanju da prenosi finale Svetskog prvenstva

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 20:01 Srećom, sada je u redu. Slobodan Šarenac, Foto: Youtube/RTS Tako stoje stvari - Navikla je domaća publika da košarka i Slobodan Šarenac idu zajedno i zaista svi su očekivali da će on prenositi i finale Svetskog prvenstva u Kini, ali do toga nije došlo.

Priča oko VAR tehnologije intenzivirala se prošlog vikenda kada je Crvena zvezda uz neshvatljivo dosuđeni penal pobedila Inđiju sa 2:1, posle čega je čak i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde, priznao da je vreme za video tehnologiju.

 

Komentari (1)

Aca

17.09.2019 17:31

Sada se vidi koliko je zlo fkcz I njene sateliti.Ogromna podrska za Partizan.