Stadion Partizana
RAS/Marko Metlaš
Stadion Partizana

RAS/Marko Metlaš

FK Partizan, Foto: RAS/Marko Metlaš

Prema saznanjima "Mocart sporta", sa ekspedicijom crno-belih će u Niš krenuti i kuvar, uz još jednu osobu, zaduženu za nabavku namirnica.

Njihov zadatak biće da brinu o ishrani ekipe u utorak veče i sredu, neposredno pred meč sa Radničkim, označen ključnim u borbi za šampionsku titulu.

Uprava kluba i stručni štab na ovaj potez odlučili su se iz više razloga. Prvi je što je tim Marka Nikolića naviknut na hranu koja se sprema u "Zemunelu", pa je istog kuvara vodio i na prethodno gostovanje na "Čairu" 1. aprila, kad je bilo 2:0 za "parni valjak".

Drugi je strah od eventualnog trovanja hranom, kojom su na istom mestu, u tokom završnog turnira Kupa Radivioja Koraća u februaru bili izloženi košarkaši crno-belih.

A treći je i tradicija, ukorenjena još na gostovanju u Kruševcu, maja 2008, kad je tadašnji trener Slaviša Jokanović insistirao da se povede kuvar i njegovo prisustvo se ispostavilo kao talija.

Fudbaleri Partizana u utorak popodne putuju u Niš, a duel pretposlednjeg kola plej-oda sa Radničkim, na programu je u sredu od 19.00 časova.

Komentari (2)

mikipo

15.05.2017 17:05

PA pa paranojaaaaaa!!!!!!!!!!!!! HAHAHA

Dado

15.05.2017 18:16

Kao prvo, FK Partizan ne gostuje u istom hotelu u kome su se, navodno, otrovali igrači KK Partizan. Drugo, kuvar je tu da nadgleda kuvare hotela, koji su zaduženi za pripremu hrane, niti će išta spremati, a ponajmanje ići u nabavku. Kao treće, čovek dolazi jer dobija dnevnicu za svoje angažovanje, i zabole ga za Partizan. Informišite se malo.