Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da sledi veoma bitna nedelja za Partizan, počevši od sutrašnjeg duela protiv Javora.

"Pred nama je još jedan ciklus utakmica u ritmu četvrtak - nedelja. Nadam se da smo navikli na njega. Svaka pauza dobro dodje. Čeka nas veoma teška utakmica sa Javorom, a potom i Liga Evropa i verovatno najbitnija utakmica za nas u ovih šest meseci. Gust raspored i bitna nedelja za sve nas u klubu", rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Crno-beli ostvarili drugi najveći transfer u istoriji, već našli zamenu za štopera

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:13 Mladi fudbaler Partizana Strahinja Pavlović prošao je lekarske preglede u Monaku i narednog leta preseliće se u Monte Karlo u transferu vrednom 10 miliona evra, objavio je Sportski žurnal.

Kada je reč o prvenstvu, Milošević je istakao da Partizan više nema pravo na grešku.

"Igrači su svesni da smo mnogo toga propustili u prvenstvu i da više nemamo pravo na greško. Nije problem izgubiti, ostvariti loš rezultat, ali ne smemo da dozvoljavamo da to bude iz indolentnosti. Nadam se da smo te neke lekcije uspeli da dobro naučimo i da se neće ponoviti", kazao je Milošević.

Posle Mijatovića, još jedan naš slavni fudbaler optužen za utaju poreza! Sakrio 5.8 miliona evra! (FOTO)

AUTOR: vijesti/alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 18:33 - 20.11.2019. 18:40 Došle mu glave arapske pare! Mirko Vučinić, Foto: ALO foto Ana Paunkovic Slavni crnogorski fudbaler Mirko Vučinić se tereti da nije prijavio zaradu koju je ostvario igrajući za Al Džaziru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata te da zbog toga nije platio porez u Italiji od 2014.

Dodao je da su se svi igrači već vratili sa reprezentativne pauze i da je to najvažnije, a o njihovom stanju će moći da kaže nešto posle treninga. Trener crno - belih imao je samo reči hvale o sutrašnjem protivniku. 

"Javor je u usponu formi, igra dosta dobro. Bilo nam je komplikovano u Ivanjici, kada smo imali mnogo sreće da dobijemo. Igraju opuštenije, samim tim i bolje nego na početku prvenstva. Igraju napadački fudbal, rasterećeni su i njima je predstojeća utakmica za uživanje. Utoliko su još više opasni", rekao je Milošević.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Utakmica Partizan - Javor igra se u petak od 18 časova u Beogradu. 

BONUS VIDEO:

Mitrović: Zaslužili smo pobedu protiv Ukrajine