Savo Milošević
FK Partizan
Konferencija pred AZ

FK Partizan

Konferencija pred AZ, Foto: FK Partizan

Trener Partizana Savo Milošević, pred meč prvog kola Lige Evrope protiv AZ Alkmara, rekao da su svi igrači spremni i ako daju svoj maksimum mogu da se nadaju dobrom rezultatom.

Prijavi se za trening sa crno-belima!!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 18:19 - 17.09.2019. 18:26 Idealna prilika da upoznate neke od vaših idola. Fk Partizan, Foto: Fk Partizan FK Partizan vas poziva da u četvrtak 19.septembra 2019. godine dođete na Trg republike u Beogradu kako biste uživali u čarima fudbala i učestvovali u mnogobrojnim sportskim aktivnostima u okviru Beogradskog festivala fudbala.

"Iskoristili smo pauzu u prvenstvu da se spremimo za ono što nas čeka. Nekako smo uspeli da juče i prekjuče na terenu imamo 29 igrača. Spremnih i ornih, bez ijedne povrede. Juče sam po stadionu lupao čaše zbog malera. To je dobra stvar pred ovaj niz utakmica koji nas čeka, da imamo sve igrače na okupu", rekao je Milošević na konferenciji za medija u Humskoj.

Poznat tačan termin "večitog derbija"

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 12:54 Oslobodite raspored. Večiti derbi, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaće se u nedelju u devetom kolu Superlige Srbije. Prvi "večiti" derbi ove sezone igraće se 22. septembra od 18 časova na stadionu Partizana u Humskoj ulici.

On je istakao i da njegov tim dobro zna šta ga očekuje u sutrašnjoj utakmici.

"Izanalizirali smo AZ Alkmar dobro, Cvetković je bio i na njihovoj poslednjoj utakmici u Holandiji. Imamo praktično kompletnu i jasnu sliku šta nas čeka. Očekujem da pre svega damo svoj maksimum, a ako tako bude, verujem da možemo doci do dobrog rezultata", rekao je Milošević.

Dvojac ponovo u stroju - Partizan sa najjačim timom napada Holanđane

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.09.2019. 17:59 Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 21 čas protiv AZ Alkmara odigrati prvu utakmicu u okviru grupne faze Lige Evrope, a po svemu sudeći Savo Milošević će na raspolaganju imati sve raspoložive snage.

Milošević je za AZ Alkmar rekao da je klasičan predstavnik holandskog fudbala.

"Jedna od ekipa koja ne odustaje od igranja u bilo kojoj fazi. Ekipa koja je na svakom delu terena ofanzivno orijentisana. Sve ono što igra većina holandskih ekipa."

Sudija kog Srbi ne pamte po dobrom delegiran Partizanu

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.09.2019. 13:43 Partizan će u četvrtak od 21 čas protiv AZ Alkmara početi takmičenje u Ligi Evrope, a za sudiju u ovoj utakmici delegiran je Marko Guida. Foto: Tanjug Antonio Calanni Italijanski delilac pravde jedan je od najboljih arbitara u Seriji A, a uz aut linije će mu pomagati sunarodnici Đorđo Pereti i Danijele Bindoni.

Prvotimac Nemanja Miletić rekao je da ima dobar osećaj pred sutašnji meč i da se nada pobedi.

"Moja očekivanja su uvek velika. Imali smo analiže, imaćemo ih danas. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo na ovoj utakmici nego i u grupi. Očekujem jednu pravu utakmicu, mislim da možemo daih dobijemo. Imam dobar osećaj. Očekujem pobedu", rekao je Miletić.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno - beli će i ovaj susret igrati bez publike, a dozvolom UEFA na stadionu će biti prisutna deca do 14 godina. Očekuje se da će oko 20.000 dece iz Srbije i Republike Srpske biti sutra na tribinama. Meč između Partizana i AZ Alkmara igra se sutra u Humskoj od 21 sat.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!