Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević , Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred nastavak sezone u Superligi i meč sa ekipom Mladosti u 27. kolu, rekao je da je pitanje kako će igrači reagovati na takmičarski ritam posle duge pauze zbog pandemije korona virusa.

"Za sada sve deluje dosta dobro, radili smo teško i jako, ali utakmice su nešto drugo. Kakva će biti reakcija videćemo posle dve ili tri utakmice. Vidite da u Bundesligi ima povreda, a pričamo o Nemcima, fizicki besprekornim. Nadam se da smo uspeli da zaštitimo igrače tokom priprema", rekao je Milošević na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

"Još dok sam bio u FŠ, lični stav je u potpunim suprotnostima sa ovim odlukama. I dalje sam stanovišta za ligu od 12 klubova, za toliko možemo da imamo kvaliteta, čak možda ima i za 10. Ne znam koji su razlozi da dogodine igramo sa 20 klubova, siguran sam da nije dobro za srpski fudbal".

Šef stučnog štaba crno-beli najavio je da će susret protiv Mladosti propustiti Sejduba Suma, kao i da će mladi Denis Stojković uskoro potpisati ugovor.

Utakmica između Partizana i Mladosti igra se u subotu od 17.30 na stadionu u Humskoj.