Partizan - Malatija
FK Partizan
Partizan - Malatija, Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu na gostovanju u Novom Sadu protiv ekipe Proletera sa ubedljivih 3:0.

Bunker Proletera probio je Zoran Tošić, Sadik je duplirao prednost, a novo-staro pojačanje Lazar Marković je stavio tačku na meč! 

Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos utakmice 8. kola Superlige Srbije između fudbalera Proletera i Partizana.

90' KRAJ UTAKMICE!  

84' Još jedna izmena, poslednja, za Partizan. Igru napušta Filip Stevanović, a umesto njega zaigraće Đorđe Ianović.

78' NOVI GOL!! Ponovo briljantno dodavanje Bibrasa Natha i gol Lazara Markovića na prvom meču u svom drugom mandatu u Partizanu!

73' GOOOOOOOOOOOOOOOL! Umar Sadik se upisuje u strelce! Napadač Partizana je popravio utisak nakon velikog promašaja iz 58. minuta! No, strelac drugog gola za Partizan je zamenjen, umesto njega na terenu je Asano!  

69' Prvi pokušaj bivšeg napadača Liverpula! Lazar Marković je šutirao, ali neprecizno tako da ostaje 1:0 za Partizan. 

63' Mnogi su na nogama jer je u igru ušao bivši reprezentativac Srbije, Lazar Marković! On je ušao umesto strelca jedinog gola, Zorana Tošića.

58' Neverovatnu priliku propušta Sadik! Napadač crno-belih je izlomio golmana Proletera, ali se zatim spetljao i umesto da pošalje loptu u prazan gol, on pogađa stativu! 

55' Goooooooooooooooooooooool! Zoran Tošić je tukao levom nogom izvan kaznenog prostora, lopta je ušla uz samu stativu gde golman Proletera nije mogao da je dohvati i Partizan zasluženo dolazi do vođstva u 55. minutu utakmice 

50' Stalo je crno-belima da dođu do pobede, konstantno pritiskaju Proleter, ali su u završnici jednostavno neprecizni pa nisu uspeli ni da zatresu mrežu domaćina 

47' Skandiranje "Penal za Zvezdu, hoćemo penal za Zvezdu", odzvanja stadionom Vojvodine u ovom trenutku. Na terenu Partizan pokušava da organizuje napad. 

POČELO JE DRUGO POLUVREME!  

Nije bilo u promene u sastavima ekipa.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! 

45' Gotovo je prvo poluvreme.  

40' Agresivno igra desni bek Partizana, redovno učestvuje u napadačkim akcijama svog tima, ali za sada nije imao sreće da postigne pogodak 

36' Prvi put je pripretio Proleter, centaršut iz slobodnog udarca, Novaković je probao da skrene loptu, koja je na kraju završila u rukama Stojkovića.

35' Miruju mreže na "Karađorđu" posle nešto više od pola sata fudbala

32' Ponovo se napravila gužva pred golom Proletera posle prekida, na kraju je napucan Pavlović i lopta je otišla u gol-aut.

Vređali su Nejmara i njegovu porodicu, a on im je odgovorio na spektakularan način (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 14.09.2019. 21:04 Pari Sen Žermen je savladao Strazbur rezultatom 1:0, a u prvom planu bio je strelac jedinog gola - Nejmar. AP Photo/Francois Mori Domaći navijači dočekali su zvezdu svog tima uz zvižduke i uvrede, a povod su priče da Brazilac želi da napusti Pariz.

27'  Sudija Bojan Nikolić prekinuo je utakmicu zbog pogrdnog skandiranja navijača Partizana

24' Šansa za Šćekića koji se propisno obrukao! Bio je korner sa leve strane, sjajno izveden od strane Tošića, ali Šćekić ne uspeva da loptu smesti u gol. 

20' Još jedna sjajna ideja Bibrasa Natha, probao je iz prve da otvori šansu Filipu Stevanoviću, međutim, lopta je bila malo jača, pa je mladi krilni napadač nije stigao.

17' Najbolja prilika u dosadašnjem toku utakmice, propustio ju je Nemanje Miletića! Na sjajan centaršut naleteo je Miletić, ali je šutirao pored gola. 

Fudbalska reprezentacija Srbije ostaje bez selektora!?

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.09.2019. 14:26 - 14.09.2019. 15:07 Tektonski poremećaji! Nenad Milovanović, Foto: Alo/Marko Metlaš Mlada fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi da ostane bez selektora posle samo dve utakmice u kvalifikacijama, prenosi "Sportski žurnal". AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.09.2019. 11:16 - 14.09.2019. 11:56 Uspešno je završio prvi ciklus terapije!

11' Krenuli su crno-beli po levom boku, ali je nesporazum rezultirao izgubljenu loptu Zorana Tošića i umalo da to postane ozbiljna kontra za Proleter. 

8' Partizan očekivano kontroliše utakmicu i napada, za sada nije bilo većih šansi. 

5' Nema previše uzbuđenja na početku utakmice.

1' Starovala je utakmica u Novom Sadu.  

UTAKMICA JE POČELA! 

Fudbalski klub Partizan gostuje ekipi Proletera u okviru 8. kola Superlige Srbije. Partizan je do sada u prvenstvu igrao kroz oscilacije, pa su tako crno-beli na 5 odigranih mečeva ostvarili 3 pobede i 2 remija uz gol razliku 11:3.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa druge strane ekipa Proletera je već upisala 4 poraza uz dva nerešena rezultata i samo jednu pobedu za 14. poziciju na tabeli. 

Lazar Marković, poslednje pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, na klupi je i postoji mogućnost da uđe u igru, ako bude potrebno.

Stadion: Karađorđe.

Sudija: Bojan Nikolić.

PROLETER (4-2-3-1): Petrić - Tanasin, Andrejević, Lukašević, Kovačević - Pejić, B. Jovanović - Čolović, Marjanović, Novaković - Babić. Klupa: Elesin, Balabanović, Radinović, Pantić, Šćepanović, Jovanović, Rušević.

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Brežančić - Šćekić, Zdjelar - Tošić, Natho, Stevanović - Sadik. Klupa: Stevanović, Asano, Ivanović, Ostojić, Gigić, Marković, Urošević.

Nema u sastavu Partizana povređenog Sejdube Sume, dok je poštedu dobio Bojan Ostojić, koji je na klupi. Među 18 se vratio Đorđe Ivanović. 

Partizan će igrati u četvrtak protiv AZ Alkmara u okviru 1. kola grupne faze Lige Evrope.

Titula je sve dalje, pa je samim tim i prostora za greške sve manje i crno-beli će morati da se što pre vrate na put pobeda, a prvi naredni duel će biti već protiv Proletera, kada će imati priliku da opravdaju titulu favorita.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо