Strahinja Pavlović
foto Vladimir Markovic
Strahinja Pavlović

foto Vladimir Markovic

Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic

* Strahinja Pavlović je igrao za Partizan protiv Moldea

* Nije prošao lekarske preglede

* Partizan je od transfera trebao da dobije 5.5 miliona evra

Mladi fudbaler Partizana, Strahinja Pavlović možda ipak ne potpiše za Lacio. Defanzivac crno-belih je u petak otputovao u Rim, kako bi potpisao predugovor sa “nebesko-plavima” (ostao bi u Humskoj do kraja sezone), ali najnovije informacije iz Italije se neće dopasti navijačima crno-belih.

Prema pisanju lista "Meseđero", Pavlović nije prošao testove na lekarskom pregledu. Iako se ne navodi u čemu je tačno bio problem, čitav proces se sada dodatno zakomlipkovao!

Dečak ju je pogledao i iskreno odgovorio, doveo je Biljanu do suza! Ovo sigurno nije očekivala! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 10:55 Ona se zahvalila dečacima i pohvalila ih zbog lepog rivalstva! Biljana i navijači Zvezde, Foto: printscreen * Partizan je kažnjen sa dve utakmice bez publike * UEFA je dozvolila da deca mogu da dođu na stadion * Priredili su pravi spektakl u Humskoj Fudbaleri Partizana su imali fenomenalnu podršku u Humskoj, pošto su crno-bele sa tribina pratili deca uzrasta do 15 godina iz škola fudbala širom Srbije.

Štoper Partizana će ostati u Italiji do ponedeljka, za kada mu je zakazana nova serija pregleda. Ukoliko se ponove isti rezultati, moguće je da će Lacio odustati od transfera.

U tom slučaju Partizan bi ostao bez 5.500.000 evra, koliko su se dogovorili da iznosi obeštećenje.

Prema saznanjima MOZZART Sporta iz Rima ljudi u Humskoj, kao i sam Strahinja Pavlović, nemaju razloga za brigu. 

Glavni doktor Lacija je na odmoru do ponedeljka, a da bi Pavlović stavio potpis na petogodišnju vernost Nebeskoplavima, čeka se njegovo zeleno svetlo. Takođe, na redovnom godišnjem odmoru su pojedini specijalisti koji takođe treba da pregledaju stasitog srpskog defanzivca.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda

 

Komentari (1)

aca smederevac

24.08.2019 12:51

Lose vesti uslovno za Pfc i odmah radost u rupi,