Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević , Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred zaostali meč sa Javorom u Superligi, rekao je da će sutra u Ivanjici izvesti potpuni novi tim u odnosu na derbi.

"Nemamo mnogo problema sa povredama. Odlučili smo posle treninga da rotiramo neke stvari, tako će sutra u Ivanjici izaći 11 novih igrača. Prisiljeni smo da napravimo promene u timu, nadam se da to neće uticati na ono što treba da uradimo", rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

Predsednik Partizana oštro odgovorio Zvezdanu Terziću

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 24.09.2019. 16:17 - 24.09.2019. 16:28 Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić odgovorio je Zvezdanu Terziću na reči "da crno-beli truju narod lažima da je Zvezda mezimac države" i poručio da se funkcioner Crvene zvezde ponaša kao da ima punomoć od države.

On je rekao da njegov tim sutra očekuje teško gostovanje.

"Čeka nas teška utakmica. Ivanjica je tradicionalno neugodan protivnik, ne samo nama nego svim ekipama. Teren je malo manjih razmera. Izuzetno poštujem kolegu Bondžulića. Gledao sam nekoliki mečeva i to je ekipa koja može da napravi problem ukoliko im to dozvolite".

Partizan igra utakmicu u subotu, očekuje se da zaigra - naslednik!

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 24.09.2019. 14:25 Videćemo da li važi "iver ne pada daleko od klade". Nikola, sin Save Miloševića igraće u Javoru, Foto: FK Javor Pomoćni trener fudbalera Javora Milovan Milović rekao je da tim iz Ivanjice očekuje težak duel sa ekipom Partizana u zaostalom meču Superlige.

Milošević je rekao da Bibras Natho sigurno neće putovati u Ivanjicu i objasnio o kakvoj povredi je reč.

"Nije veliki problem, na svu sreću. Nezgodan je udarac bio".

Crno-beli raspevani u slavlju posle derbija: "Lijte kiše, 'ladne vode, Zvezda ode, Zvezda ode"

AUTOR: Ž. V. DATUM I VREME: 24.09.2019. 10:00 Iće i piće. I poneka čaša vina. Dabome, i pesma Slavlje fudbalera Partizana, Foto: Instagram Umeli su crno-beli da proslave veliki i zaslužen trijumf nad Crvenom zvezdom (2:0). Slavili su, a usput nisu štedeli večitog rivala. Burno i u svlačionici Na repertoaru pobednika 161.

Milošević je istakao da i meč sa Javorom dolazi posle velike potrošnje igrača u mečevima protiv AZ Alkmara i Crvene zvezde.

"Potrudićemo da ekipu pripemimo što bolje. Nadamo se da će novi starteri doneti novu energiju".

Vladimir Stojković konačno rekao šta misli o spornoj odluci - "Neka gledaju u svoje dvorište!"

AUTOR: Sportski žurnal/S.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 23:04 Bio je vrlo oštar. Vladimir Stojković, Foto: EPA/Koca Sulejmanović Golman Partizana Vladimir Stojković je za Sportski žurnal govorio o momentu sa 161. večitog derbija u kom je bio direktak akter. Crvenoj zvezdi je poništen gol zbog prekršaja nad čuvarom mreže Partizana u petercu.

Na novinarsku konstataciju, da će sutra u Ivanjici da slavi jedan klub u kojem je jedan Milošević, da li otac ili sin, trener crno-belih se usaglasio.

"To je verovatno zanimljivo svima. Ne bih voleo da se stavlja akcenat preterano na to. On (Nikola Milošević prim.aut) ima svoj put i bori se sam za sebe. Sa druge strane, ja već šest meseci imam svoj pakao", rekao je Milošević i osvrnuo se i na preporod Sejdube Sume.

"Najbitnije da se Suma oseća delom ekipe, da nije tako ne bismo našli zajednički jezik. Sve je ovo njegova zasluga, pokazao je volju i želju. Moje odluke zavise samo od igrača".

PROČITAJTE JOŠ:

Milošević je upitan i da prokomentariše prekršaj u 68. minuta večitog derbija i prekršaj Vladimira Stojkovića, na šta je odgovorio da nije pogledao snimak sporne situacije i da neće da komentariše suđenje, kao što nije ni do sada radio. Meč između fudbalera Javora i Partizana igra se sutra 17 sati u Ivanjici.

BONUS VIDEO:

Slavlje "grobara" sa fudbalerima nakon pobede nad Zvezdom