Partizan Crvena zvezda veciti derbi
Alo/Marko Metlaš
Partizan Crvena zvezda veciti derbi

Alo/Marko Metlaš

Partizan Crvena zvezda veciti derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš

 

Prednost prilikom kupovine će imati vlasnici ulaznica koji će od utorka moći da kupe karte u kancelariji 216 na stadionu u Humskoj, ili na prodajnom mestu Tiketlajna na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića 1, lokal 46.

Za sve vlasnike sezonskih biće omogućeno da pozivom Ticketline-a na tel: +381.11.20.30.570 dogovore i izvrše svoje plaćanje preko uplate na račun uz mogućnost kućne dostave.

Pročitajte još:

Od utorka 24.09. zaključno sa ponedeljkom 30.09.2019. vlasnici sezonskih ulaznica će imati pravo preče kupovine sa 50% popusta na komplet isključivo za mesto za koje imaju svoju sezonsku ulaznicu, s tim da će moći da kupe još maksimalno tri dodatna kompleta po punoj ceni, imaće prioritet u izboru mesta.

Popust je moguće ostvariti isključivo na komplete za mesto za koje se poseduje validna sezonska ulaznica, a ostvaruje se davanjem sezonske ulaznice na uvid uz ličnu kartu.

Ukoliko vlasnik sezonske ulaznice želi da kupi komplet koji nije njegovo mesto sa sezonske tada gubi pravo na popuist i komplet plaća po punoj ceni.

Važna napomena, zbog velikog interesovanja koje vlada među navijačima i ljubiteljima fudbala apelujemo na vlasnike sezonskih ulaznica da u navedenom periodu iskoriste priliku i obezbede ulaznice na vreme jer od utorka 01.10. kreće slobodna prodaja kompleta i prestaju da važe rezervacije i popusti.

Fudbaleri Partizana bez dlake na jeziku: "Zvezda nam nije zapretila"

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 22.09.2019. 21:20 Fudbaleri Partizana su zasluženo stigli do celog plena u večitom derbiju, a strelac drugog gola za crno-bele, Zoran Tošić, osvrnuo se na duel u Humskoj. Foto: Alo/Marko Metlaš "Posle Suminog gola ostalo je nekoliko minuta i svi smo gledali kako da na željeni način privedemo utakmicu karaju.

Prodaja za navijače koji nemaju sazonske ulaznice počeće od utorka 01.10.2019.

Ulaznice za susrete sa Mančester junajtedom i Astanom će se prodavati isključivo u paketu, a cane su:

– Jug/Sever 4.000,

– Istok/Zapad bočni delovi tribina6.000,

– Istok/Zapad centralni delovi tribina 8.000,

– Mesto u ložama stadiona FK Partizan 40.000 dinara.

Komplete ulaznica biće moguće rezervistati i/ili kupiti na sledeći način:

– Rezervacija putem sajta www.ticketline.rs ili na telefone: 011-20-30-570 i 011-20-30-190

– Internet prodajom non-stop putem sajta www.ticketline.rs

– Na stadionu Partizana u kancelariji 216

– U prodajnom mestu Tiketlajna mesto na Novom Beogradu, adresa Bul. Milutina Milankovića 1 lokal 46

Za sve zainteresovane navijače biće omogućeno rezervisanje ulaznica uz plaćanje preko računa, uz mogućnost dostave kompleta ulaznica na željenu adresu.

Moguće je kupiti do četiri kompleta po kupcu uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš…) i omogućeno je plaćanje platnim karticama.

Podsetimo, Partizan je prvi meč igrao bez prava prisustva publike protiv AZ Alkmara, i pred 22.000 mališana odigrao je 2:2, a naredni evropski susret u kojem su crno-beli domaćini zakazan je za 24. oktobar kad u Humskoj od 18.55 gostuje Mančester junajted. Poslednju utakmicu grupne faze partizan igra pred svojim navijačima 12. decembra od 21 čas protiv Astane.

Bonus video: Natho jedva hoda nakon meča sa Zvezdom