Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović
Alo!/Marko Metlaš
Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović

Alo!/Marko Metlaš

Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Naime, ugovori sa klubom iz Humske ističu štoperu Bojanu Ostojiću i golmanu Nemanji Stevanoviću, a obojica su "zadužila" Grobare odličnim partijama, posebno u momentima kada je to bilo značajno

Ostojić, iako ima 36 godina, čini standardan štoperski tandem u tekućoj sezoni kod trenera Miloševića, zajedno sa tinejdžerom Strahinjom Pavlovićem, a i prošlog leta su dugo trajali njegovi pregovori sa čelnicima Partizana oko produžetka saradnje. Uprkos poznim igračkim godinama, nema sumnje da njegovo iskustvo puno toga donosi "Parnom Valjku", što se naročito videlo u finalu Kupa Srbije 2019. godine, kada je bio strelac odlučujućeg pogotka na Marakani protiv Crvene zvezde za minimalan trijumf i trofej.

Pored Ostojića, ugovor ističe i Nemanji Stevanoviću, 27-godišnjem čuvaru mreže, koji je od 2016. u Humskoj. Uglavnom je bio rezerva Vladimiru Stojkoviću, a kada god je dobijao šansu utisak je da je opravdao poverenje. Navijači naročito pamte njegove odbrane takođe iz finala kupa, pre tri godine, kada su crno-beli osvojili poslednju duplu krunu, a tada je Stevanović sa nekoliko bravuroznih intrvencija sačuvao gol viška i omogućio Grobarima da se raduju još jednom trofeju u nezaboravnoj sezoni koju su golgeterski obeležili Uroš Đurđević i Leonardo.

Da li će se pomenuti tandem zadržati u Humskoj i naredne sezone, videćemo posle otvaranja "letnje pijace", a na potezu je uprava Partizana.