Astana Partizan
FK Partizan
Astana Partizan

FK Partizan

Partizan, Foto: FK Partizan

Kad, ako ne sad? Po mnogim parametrima... Rasprodate su sve karte, pa je jasno da će huk sa ispunjenih tribina nositi Partizan protiv "crvenih đavola".

PROČITAJTE JOŠ:

Sada stiže slavni premijerligaš, bivši osvajač Lige šampiona, klub bogate tradicije, ali u prilično lošoj formi. I što je veoma bitno, sa ovim Junajtedom može da se igra, pogotovo u Humskoj.


Zašto onda ne biste na vaš tiket stavili da će konačan rezutat biti 2:1, a mi vam za tu prognozu dajemo sjajnu kvotu 11. Možda bi mogao da reši Umar Sadik, daje gol i pobeđuje Partizan - kvota je 6.

Astana - Partizan

FK Partizan

Partizan, Foto: FK Partizan

A, kakav bi to spektakl bio bez našeg specijala... Spremili smo vam, kao i uvek, brojne zanimljive igre kako bi već zanimljiv duel učinili još zanimljivijim.

Nisu igrači poput Grinvuda ili Mektomineja ono što su Matić, Mata ili Pogba. Zato bi udarna igla Junajteda mogao da bude mladi Velšanin Danijel Džejms na koga je kvota 15 da će upisati gol plus asistenciju.

Pjatov sastavio Hrvata sa zemljom, ovakav MMA potez fudbalski tereni ne pamte! Čist penal, savio mu kičmu kao granu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 08:25 Iskusan golman, totalno neočekivano od njega. brutalan potez Pjatova, Foto: EPA/Sergey Dolzhenko Šahtjor iz Donjecka i Dinamo Zagreb odigrali su 2:2 u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. I pored četiri gola, potez koji je najviše obeležio meč dolazi od golmana ukrajinske ekipe.

Partizan - Mančester junajted, četvrtak 18.55, vreme je za crno-beli spektakl i novi evropski iskorak.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!