Večiti derbi
ALO!/Marko Metlaš
Večiti derbi

ALO!/Marko Metlaš

Večiti derbi, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Uspeli su fudbaleri Partizana i Crvene zvezde da sačuvaju prednost iz prvih mečeva polufinala nacionalnog kupa i 23. maja u Nišu će se boriti za trofej. Crno-beli su posle 1:0 u Humskoj sinoć remizirali na "Čairu" protiv Radničkog 1:1(0:0), a isti ishod, ali bez golova, je bio i u Lučanima, gde je aktuelni šampion branio ubedljivih 4:1 iz prvog duela.

PROČITAJTE JOŠ:

POSTIGAO DVA GOLA ZA KRAJ! Dušan Tadić najbolji strelac Holandije, Ajaks šampion (VIDEO)

URNEBESNA IZJAVA FUDBALERA! "Imam milione, praktikujem seks četri puta nedeljno, a saigrači me zovu PELENA!" (VIDEO)

KIRJOS BRUTALNO PO NOVAKU: "Đoković je bolesno opsednut, ne mogu da ga podnesem!" (AUDIO)

Biće to utakmica koja će staviti tačku na ovu sezonu, koja je za tim s "Marakane" jedna od najuspešnijih u istoriji, a za branioca trofeja jedna od najtužnijih za 74 godine postojanja. Upravo zbog toga u toj poslednjoj utakmici imaće mogućnost da osvajanjem pehara koliko-toliko spasu sezonu i postanu prvi tim koji je četiri godine za redom trijumfovao u ovom takmičenju.

Savin pogodak - Lazar Pavlović

Iznenadio je sve na stadionu trener Partizana Savo Milošević kad je u startnih 11 za duel u Nišu uvrstio Lazara Pavlovića, kome je ovo bio debi u crno-belom dresu. Međutim, momak rođen 2001. godine je opravdao očekivanje, bio jedan od najboljih u gostujućem timu i čak inicirao akciju kod izjednačujućg gola u 80. minutu.

A da bi došli do te mogućnosti, igrači Crvene zvezde su u Lučanima rutinski bukvalno otaljali posao, dok su crno-beli uz dosta muke eliminisali Radnički, koji je čak poveo u 75. minutu preko Saše Stojanovića, ali je prolaz dalje timu Save Milošvića doneo Zoran Tošić pet minuta kasnije.

 

 

Komentari (1)

nik

15.05.2019 23:28

Šta reći a ne zaplakati Radnički ispao od "boljeg" partizana