proslava fudbalera Partizana
Alo/Marko Metlaš
proslava fudbalera Partizana

Alo/Marko Metlaš

proslava fudbalera Partizana, Foto: Alo/Marko Metlaš

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da je njegova ekipa zaslužila trofej Kupa Srbije i istakao da je više želela pobedu u finalu protiv Crvene zvezde.

"Čestitam celoj ekipi na trofeju. Svi zajedno znamo koliko smo ga želeli i koliko smo radili za njega. Poslali smo jednu od najvećih legendi Partizana u istoriju s trofejem. Čestitao bih igračima Crvene zvezde na fer i korektnoj utakmici, na celoj sezoni koja je bila besprekorna. Mislim da smo mi bili bolji i da smo zasluženo pobedili", rekao je Pantić novinarima posle meča.

On je istakao da je svaki igrač Partizana odigrao najbolju utakmicu u sezoni, kao i da ne misli da ih je Crvena zvezda potcenila.

"Nema tu tajni, mi se dobro znamo. Mislim da su znali sve naše kvalitete i mane, kao i mi njihove. Mi smo imali mnogo veću želju i mislim da smo zasluženo osvojili trofej. Mislim da igračima Zvezde nismo dozvolili da budu raspoloženi. Bili smo u svakom trenutku blizu njih. Marin nije imao mnogo prostora da ide s loptom. Zatvarali smo ga dobro. Naša defanzivna linija je odigrala najbolju utakmicu u sezoni, bez greške", rekao je Pantić i osvrnuo se na nastavak svoje karijere.

"Ističe mi pozajmica, videću posle odmora šta ću. Voleo bih da ostanem, kao što sam želeo i prošle sezone. Partizan je moj klub. Videćemo šta ce biti", zaključio je Pantić.